Ανασκόπηση της 11ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

Συντάκτης Νewsroom 17 Μαρτίου, 2014 20:19

Ανασκόπηση της 11ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

8x8 Soccer Park
Fairplay FC – Cafe Bar Dream 3-4
Νέα γκέλα για fair !        

Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή η ομάδα του  Fair Play έδειχνε να έχει τον έλεγχο και ενώ είχε προηγηθεί με σκορ 3-1 , πέντε λεπτά πριν το τέλος του παιχνίδιου η ομάδα του Dream ξεκίνησε μία αντεπίθεση διαρκείας ! Αρχικά μείωσε σε 3-2 μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του fair και έπειτα έφτασε στην ισοφάριση μετά από όμορφη προσπάθεια του Δημήτρη Δράκου για να πάρει τους 3 βαθμούς της  νίκης  στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με γκόλ του Πασχάλη Καβουρουδη ! Δίκαια νίκη για τους dream, νέα γκέλα για fairplay FC που προβληματισαν με την απόδοση τους για άλλη μία αγωνιστική .


Νυχτερίδες – Κουρείον Μετζιδιές 5-3 
Πέταξαν στην κορυφή οι Νυχτερίδες !

Σε ενα παιχνίδι που οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στις 2 ομάδες να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο ,αφού η βροχή ήταν ακατάπαυστη καθ όλη τη διάρκεια του παιχιδιού !Στο ματς  η ομάδα του Κουρείον Μετζιδιες μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε τα τραγικα λάθη της αντίπαλης άμυνας με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με σκορ 3-2.Στο δεύτερο μέρος όμως οι νυχτερίδες ,ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό αξιοποίησαν τις αντεπιθέσεις τους και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς σε 4-3 ! Τελικό  5-3 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρουν οι νυχτερίδες !

Κανονιέρηδες -Γυμναστές 5-4 
“Κανονίστηκαν” οι Γυμναστές !

Σε ένα παιχνίδι που οι κανονιέρηδες μπήκαν δυνατα στο μάτς και προηγήθηκαν με σκορ ημίχρόνου  2-0 και έδειξαν να μην έχουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους γυμναστές , όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος και με μία αντεπίθεση διαρκείας οι γυμναστές φερανε το ματσ στα ίσα και μάλιστα προηγήθηκαν σε 2-3 χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το σκόρ , αφου οι κανονιέρηδες έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση και μάλιστα προηγήθηκαν 4-3 και 5-3 για να μειώσουν οι γυμναστές 5-4 όπου ήταν και το τελικό σκόρ . 

Real Panther-Forum 2-4 
“Σε φόρμα οι forum !” 

Σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα παίχτηκε καλό  ποδόσφαιρο με όμορφες φάσεις και από τις δύο πλευρές ,πολλά σουτ και ωραίους συνδυασμούς ,η ομάδα του Περικλή Γακιδη έδειξε  φορμαρισμένη κ πιο έτοιμη για το ματς στο οποίο επέβαλλε το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης .  Τελικό σκόρ 2-4 , δίκαια νίκη για τους  Forum που αφιέρωσαν τους τρεις βαθμούς στον απόντα (για προσωπικούς  λόγους ) Περικλή Γακιδη ! προβλημάτισαν οι real panther για άλλη μία αγωνιστική.

 
 
πινακας02-4..

 


Συντάκτης Νewsroom 17 Μαρτίου, 2014 20:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV