Α.Ε.Διδυμοτείχου – Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου 1-3 (video,φωτορεπορτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 16 Μαρτίου, 2014 21:58

Α.Ε.Διδυμοτείχου – Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου 1-3 (video,φωτορεπορτάζ)

Πιο δύσκολα από ότι  μας προδιαθέτει  το τελικό σκορ η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επιβλήθηκε της Α.Ε.Διδυμοτείχου στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου.Η Α.Ε.Διδυμοτείχου παρότι έμεινε πίσω στο σκορ πριν το 20λεπτό  κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πριν το ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αν και ανέβασε την απόδοσή της δέχθηκε και   δεύτερο τέρμα με πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε από την Α.Ε.Διδυμοτείχου πράγμα  που την ανάγκασε να ανεβεί ψηλά αναζητώντας για ακόμα μία φορά την ισοφάριση με αποτέλεσμα να να δεχθεί και τρίτο τέρμα λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού.Καλή η διαιτησία του Τονίδη με βοηθούς τους Βασιλιάδη και Παππά.Αναλυτικά:

7΄Πάσα Σιβούδη στον Καπανίκα που αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντινούδη άουτ.


12΄Σόλο του Γιαννόπουλου που περνάει τέσσερις παίκτες της Ένωσης αλλά μέσα στην περιοχή δεν προλαβαίνει να κάνει το σουτ απομακρύνει η άμυνα της Ένωσης.

16΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Σέντρα του Μαλτέζου ωραίο διαγώνιο σουτ του Σιβούδη δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Ντινούδη και ανοίγει το σκορ.

20΄Σέντρα του Καπανίκα πιάνει το σουτ ο Σιβούδης αποκρούει η άμυνα της Α.Ε.Διδυμοτείχου ξανακερδίζει ο Μιχαλτσίδης και κάνει το σουτ που κοντράρει παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει άουτ αφού πρώτα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Ντινούδη.

30΄Η Α.Ε.Διδυμοτείχου ανεβάζει στροφές.Σέντρα του Μπακιρτζή πιάνει την κεφαλιά ο Γιαννόπουλος διώχνει η άμυνα της Ένωσης.

32΄ΓΚΟΛ!!!1-1 Ωραία σέντρα του Γιαννόπουλου στον Μπακιρτζή που πιάνει από κοντά την κεφαλιά και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

35΄Γυριστό σουτ του Γιαννόπουλου από το ύψος της περιοχής περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μπαμπλή.

45΄Σουτ του Σιβούδη αποκρούει Ντινούδης δεύτερο σουτ αυτήν την φορά από τον Μιχαλτσίδη αποκρούει και πάλι ο Ντινούδης παίρνει μακριά το ”ριμπάουντ” ο Δορουγιδένης που κάνει το σουτ η μπάλα μακριά άουτ.

53΄Κόρνερ του Τσιτσκάρη δεν καταφέρνει μετά από λάθος συνεννόηση του Μπαμπλή με την άμυνα του να βρει την μπάλα ο Τζανετάκος που βρέθηκε σε  πολύ πλεονεκτική θέση για γκολ απομακρύνεται από τους παίκτες της Ένωσης.

61΄ΓΚΟΛ!!! 1-2 Ανατροπή του Μαλτέζου από τον Ντινούδη στην περιοχή της Α.Ε.Διδυμοτείχου πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής του αγώνα Τονίδης (διαμαρτυρίες από την Α.Ε.Διδυμοτείχου).Εκτελεί ο Καπανίδης και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

69 Εκτέλεση φάουλ του Παπούδη δημιουργεί φάση διαρκείας στα καρέ της Ένωσης.Πρώτο σουτ από τον Γιαννόπουλο βρίσκει στα σώματα όπως και το δεύτερο από τον Τζουμακίδη και απομακρύνεται.

70΄Ωραία τεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αγούδη περνάει ελάχιστα άουτ δεξιά από τα δοκάρια του Ντινούδη.

73΄Σουτ του Γιαννόπουλου μέσα από την περιοχή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μπαμπλής.

80΄ Ωραία  σέντρα του Ναζίρη πιάνει την κεφαλιά από κοντά ο Γιαννόπουλος η μπάλα μόλις άουτ . Ο Γιαννόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου για την Α.Ε.Διδυμοτείχου.

83΄ΓΚΟΛ!!! 1-3 Κόρνερ το Λυμτσιούλη σηκώνεται και πιάνει αφύλακτος την κεφαλιά από κοντά ο Καπανίκας γράφοντας έτσι και το τελικό σκορ του αγώνα.

87΄Σέντρα του Μπακιρτζή πιάνει το Γιαννόπουλος το γυριστό σουτ η μπάλα λίγο άουτ.

ΈνωσηΆνθειας-Αρίστεινου(Σαργιανίδης,Κυλιτζίδης)

 Μπαμπλής,Δουμπουλάκης,Αγούδης,Παπαδημητρίου,Βενετίδης

,Δορουγιδένης,Μιχαλτσίδη(74΄Λυμτσιούλης)Μωραιτής,Καπανίκας

(85΄Μιχαλετζάκης)Μαλτέζος(82΄Φραγκουλίδης),Σιβούδης

Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου(Μαυράκης)
Ντινούδης,Πουλιλιός,Τσιτσκάρης,

Τζουμακίδης(82΄Ζιαρτούδης),Τζανετάκος,Παυλίδης,Ελευθεριάδης

(74΄Ναζίρης),Μανουσιάδης(68΄Δραγούμης),Μπακιρτζής,Γιαννόπουλος,Παπούδης

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 16 Μαρτίου, 2014 21:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV