Ανοιχτή Επιστολή της Π.Α.Ε Ριζίων με αιχμές !

Συντάκτης Νewsroom 16 Μαρτίου, 2014 18:43

Ανοιχτή Επιστολή της  Π.Α.Ε Ριζίων με αιχμές !

  Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ριζίων  εξέδωσε ανοιχτή επιστολή σχετικά με της εξελίξεις που μετά την ένσταση της Α.Ε.Καρωτής (στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Α.Ο.Νεοχωριου η Α.Ε.Καρωτής έκανε ένσταση την οποία όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει και θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης  που την βάζουν πάνω από την Π.Α.Ε.Ριζίων στην τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκεια του Βορείου Ομίλου της Α΄κατηγορίας επειδή ο Α.Ο.Νεοχωρίου έκανε αλλαγή (μετά από τραυματισμό) τον παίκτη της ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης κάτω τον 21 με παίκτη που υπερέβαινε την ηλικία αυτή (κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει στην ενδεκάδα της τουλάχιστον έναν παίχτη έως 21 ετών)  οδηγεί την Π.Α.Ε Ριζίων όπως όλα δείχνουν στα play out. Αναλυτικά η επιστολή :

Σαν εκπρόσωπος της διοίκησης της Π.Α.Ε Ριζίων παρευρέθηκα στην κλήρωση των play out του βορείου ομίλου της Α κατηγορίας του Έβρου που διεξήχθη στις 14/03/2014 και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Βιέννη στην Ορεστιάδα.


Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Α.Ε Καρωτής που μας δίδαξε ποδοσφαιρικό ήθος και μας έμαθε πως το ποδόσφαιρό μπορεί να παίζεται και εκτός των ορίων του γηπέδου μέσα σε δικηγορικά γραφεία.

Σαν νέοι ενασχολούντες με το διοικητικό μέρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αποφασίσαμε συνειδητά να κρατηθούμε εκτός ποδοσφαιρικών και διαιτητικών συντεχνιών, λογική που στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μας δικαιώνει περίτρανα.

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχηθούμε περάστηκα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Α.Ο Νεοχωρίου ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος .
Η σωματική ακεραιότητα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών θα έπρεπε να είναι πάνω απ όλα για τα ποδοσφαιρικά σωματεία με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν ( απουσία γιατρών στα γήπεδα ) καθώς και από τα εποπτικά όργανα κάθε περιοχής ,πέρα από ενστάσεις και << αλλοιώσεις αποτελεσμάτων >>.

Αναπολώντας την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά θα σταθώ στα όσα ευτράπελα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι Α.Ε Καρωτής vs Π.Α.Ε Ριζίων με μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στο μεσοεπιθετικό της ομάδας μας Καλπακίδη Μανώλη στο 47 λεπτό της συνάντησης και με τουλάχιστον τέσσερα αντιαθλητικά χτυπήματα από το μέρος της Α.Ε Καρωτής, καθώς και στιγμές απείρου κάλους που εκτυλίχθησαν μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας, φιλάθλων και διαιτητικού τρύου. Τότε βέβαια η διοίκηση της Α.Ε.Κ δεν θεώρησε πως δεν υπήρξε καμία αλλοίωση αποτελέσματος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κλείνοντας θα σταθώ στο πολυσυζητημένο παιχνίδι μεταξύ Α.Ε Καρωτής και Α.Ο Νεοχωρίου το οποίο μετά την ένσταση της διοίκησης της Α.Ε.Κ μας στέλνει στη διαδικασία των play out έχω να πώ πως και ο πιο αδαείς ποδοσφαιρικά μπορεί να καταλάβει πως αλλοίωση αποτελέσματος δεν μπορεί να συντελεστεί στο 89 λεπτό ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και μάλιστα μετά από σοβαρό ατύχημα ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που σημειωτέων ήταν και από τους κορυφαίους του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Να σημειωθεί επίσης πως η διοίκηση της Α.Ε Καρωτής έλαβε πρόσκληση από την ΕΠΣ Έβρου μέσω του γραμματέα της κ. Χατζημαρινάκη Παντελή αλλά δεν παραβρέθηκε στην κλήρωση ( για ευνόητους λόγους ) έστω και για το τυπικό της υπόθεσης .

Υ.Γ
Ευχαριστούμε που μας οπλίζεται με δύναμη και υπομονή για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο ποδοσφαιρικό έργο κυρίως εκτός γραμμών του γηπέδου.

 


Συντάκτης Νewsroom 16 Μαρτίου, 2014 18:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV