Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκαν και τα εγκαίνια της ΜΕΑ παρουσία Μητσοτάκη

Συντάκτης Νewsroom 3 Μαΐου, 2022 11:33

Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκαν και τα εγκαίνια της ΜΕΑ παρουσία Μητσοτάκη

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο τα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης παρουσία του Πρωθυπουργού.

Στα εγκαίνια βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθούν τα εγκαίνια του Ιωακείμειου Γηροκομείου υπό τον Πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο της ανατολικής περιφερειακής οδού Αλεξανδρούπολης και των συνδέσεων με την Εγνατία Οδό και το λιμάνι, έργο που χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την Αλεξανδρούπολη και για τη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο θα φέρει σημαντική ανάπτυξη στην περιοχή, η οποία καθίσταται γεωστρατηγικός κόμβος. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το έργο θα είναι έτοιμο εντός του χρονοδιαγράμματος που προβλέπει την ολοκλήρωσή του στα τέλη του 2023.


Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιείται κανονικά με κάποια χρονική καθυστέρηση καθώς έφθασε στις 9:50 στο αεροδρόμιο ενώ το πρόγραμμά του εκκινούσε στις 9:30. Ωστόσο στις 12:30 είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του Τερματικού σταθμού του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ) Αλεξανδρούπολης όπου θα μιλήσει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία ευρωπαίων ηγετών.

Η τελετή εγκαινίων θα λάβει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης παρουσία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, των πρωθυπουργών της Βουλγαρίας Κίριλ Πετκόφ, της Βόρειας Μακεδονίας Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι και του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς οι οποίοι μάλιστα φαίνεται να έχουν ήδη καταφθάσει στην πρωτεύουσα του Έβρου και στον χώρο του λιμανιού.

Τονίζεται πως λόγω της παρουσίας Ευρωπαίων αξιωματούχων στην περιοχή από το πρωί είναι έντονη η ισχυρή αστυνομική παρουσία στην πόλη ενώ το πρωί γερανός της αστυνομίας μετακινούσε αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει στο λιμάνι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ακολουθεί το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη και μεταφέρει ζωντανά τις εξελίξεις:


Συντάκτης Νewsroom 3 Μαΐου, 2022 11:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV