Άτυπη συνάντηση στελεχών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με ΑΤΕ και συνδικάτα

Συντάκτης Νewsroom 2 Δεκεμβρίου, 2010 11:04

Άτυπη συνάντηση προβληματισμού για τα θέματα αγροτικής πολιτικής θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η ηγεσία τις Αγροτικής Τράπεζας, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.


Όπως είναι γνωστό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε την Ανακοίνωση για την «ΚΑΠ με ορίζοντα το 2020». Μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για το θέμα αυτό και το διάλογο στη Βουλή που ξεκίνησε σήμερα με την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής- Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με πρωτοβουλία του Υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη, διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, άτυπη συνάντηση προβληματισμού για τα θέματα αγροτικής πολιτικής.

Σκοπός της συνάντησης είναι, μέσα από ανοικτή συζήτηση, να γίνει ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την πορεία και το μέλλον της ελληνικής γεωργίας.

Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, η ηγεσία της ΑΤΕ,  οι πρόεδροι των Οργανισμών του ΥΠΑΑΤ, οι Πρόεδροι των τριτοβάθμιων συνεταιριστικών και συνδικαλιστικών αγροτικών ενώσεων, Εμπειρογνώμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Μόνιμης Αντιπροσωπείας μας στην Ε.Ε.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΑΤΕ bank στο Καστρί.


Συντάκτης Νewsroom 2 Δεκεμβρίου, 2010 11:04

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV