ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Συντάκτης Νewsroom 4 Μαρτίου, 2010 19:29

Η Νομαρχία Έβρου συνεχίζει τη δυναμική της προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού τομέα του Νομού στις γειτονικές χώρες, αυτή τη φορά με την παρουσία της σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στην “International Fair of Tourism” της Σερβίας που πραγματοποιήθηκε από 24 ως 28 Φεβρουαρίου 2010 στο Βελιγράδι.

Βασική επιδίωξη της συμμετοχής της Νομαρχίας Έβρου ήταν η γνωριμία των Σέρβων με τον Έβρο ως τουριστικό προορισμό, η προσέλκυση του τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και η πραγματοποίηση επαφών με τους τουριστικούς πράκτορες που επισκέφθηκαν την έκθεση.


Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου διατηρώντας δικό του χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ,  διένειμε με εκπροσώπους του ενημερωτικό υλικό και παρείχε πληροφορίες στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, τα αξιοθέατα, τις ομορφιές αλλά και τις διαθέσιμες τουριστικές υποδομές.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού και συζητήθηκαν οι δυνατότητες για εναλλακτικούς τρόπους προώθησης του Έβρου ως τουριστικού προορισμού.

Στην έκθεση παραβρέθηκε ο Νομάρχης Έβρου κ. Ζαμπουνίδης Νικόλαος,  στο Βελιγράδι, με αφορμή την εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση του Τουριστικού Προφίλ και των Επιχειρηματικών Δυνατοτήτων Ανάπτυξης του Νομού Έβρου» που διοργάνωσε η Νομαρχία Έβρου στις 26 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση “International Fair of Tourism” είχε εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας συγχρόνως τα μέγιστα δυνατά οφέλη στους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες.


Συντάκτης Νewsroom 4 Μαρτίου, 2010 19:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV