Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος νικητής στον Έβρο για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ

Συντάκτης Νewsroom 20 Απριλίου, 2010 10:52

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος κα ο Κώστας Χατζής διεκδίκησαν την προεδρία της οργάνωσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή της ΟΝΝΕΔ, στις εκλογές της Κυριακής. Η κάλπη ανέδειξε νικητή τον πρώτο με 56,1 %.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη από την οργάνωση, σε πανελλήνιο επίπεδο ψήφισαν 43.144 μέλη, αριθμός που θεωρείται ικανοποιητικός ως δείγμα συμμετοχής. Εν τω μεταξύ η εκλογική διαδικασία της Κυριακής βασίστηκε στο νέο ανοιχτό μοντέλο επαφής με τους πολίτες που θέλει να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία.


Το μεγαλύτερο ποσοστο του Α. Παπαμιμίκου στην Αλεξανδρούπολη

Ο Νομός Έβρου, όπως φάνηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα στήριξε ιδιαίτερα τον Ανδρέα Παπαμιμίκο αφού στο σύνολο των ψήφων του Έβρου, συγκέντρωσε ποσοστό 81,65 % έναντι του Κώστα Χατζή που περιορίστηκε στο 18,35%.

Ειδικότερα στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε το μεγαλύτερο ποσοστό του ανά την Ελλάδα, που υπερβαίνει το 90 %.

Στα τρία εκλογικά κέντρα του Έβρου η κατανομή των ψήφων έχει ως εξής :

ΕΒΡΟΣ
Ανδρέας Παπαμιμίκος Κώστας Χατζής
Αλεξανδρούπολη 437 48
Σουφλί 31 6
Ορεστιάδα 204 97

Στον απόηχο των Εκλογών

Στο απόηχο των Εκλογών της ΟΝΝΕΔ, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για ήττα Σαμαρά. Αυτό που σημειώνουν στελέχη του κόμματος, είναι ότι η Ανδρέας Παπαμιμίκος ανήκει στη σφαίρα επιρροή της Ντόρας Μπακογιάννη και καταλογίζουν τη νίκη του ως επιτυχία στην πολιτικό που τελευταία φέρεται ως «Pecora Nera» στους κόλπους του κινήματος.

Πηγή: Επαρχιακός Τύπος


Συντάκτης Νewsroom 20 Απριλίου, 2010 10:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV