Επιστολή προς Επιμελητήριο Έβρου

Συντάκτης news 18 Μαρτίου, 2010 12:51

Αξιότιμε Πρόεδρε

Όπως δημοσιοποιήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου και στη συνέχεια όπως παρουσιάστηκε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε . η κυβέρνηση έχει καταθέσει σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου με τίτλο «Διαδρομή και  εγκατάσταση αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και συναφή θέματα» Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα έργο το οποίο θα σηματοδοτήσει την μελλοντική πορεία και ανάπτυξη όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.


Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνει η Κ.Υ.Α η «Επιτροπή Διαβούλευσης Αγωγού Έβρου» θα εκφράσει την άποψή της επί του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Επειδή η επιτροπή συγκροτείται από εκπροσώπους φορέων και οργανισμών , οι οποίοι δεν συμμετέχουν ως φυσικά πρόσωπα αλλά ως εκφραστές των συλλογικών οργάνων που εκπροσωπούν, παρακαλώ εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να καλέσετε Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου για να ανταλλάξουμε απόψεις   και προτάσεις και να λάβουμε συλλογική απόφαση.

Επίσης θα πρέπει να συγκαλέσουμε άμεσα μία γενική συνέλευση των μελών του Επιμελητηρίου μας, διότι η συγκεκριμένη απόφαση την οποία θα λάβουμε δεν θα αφορά μόνο την επιχειρηματική τους ιδιότητα αλλά και την ζωή των οικογενειών τους.

Σας υπενθυμίζω ότι την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και οι άλλοι οργανισμοί και φορείς εκπρόσωποι των οποίων συμμετέχουν στην Επιτροπή διαβούλευσης και ότι σύμφωνα με δημόσια δήλωση του Νομάρχη Έβρου κ. Ν. Ζαμπουνίδη η Επιτροπή θα συνεδριάσει εντός των πρώτων ημερών του Απριλίου

Με εκτίμηση

Ιντζεπελίδου Ελένη

Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Έβρου


Συντάκτης news 18 Μαρτίου, 2010 12:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV