Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 31/08/2015

Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 31 Αυγούστου, 2015 10:24

Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 31/08/2015

Διαβάστε παρακάτω πώς διαμορφώνονται σήμερα, 31 Αυγούστου, τα πρωτοσέλιδα των κυριότερων πολιτικών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Παγώνουν 62.000 εφάπαξ


news paper name

Η εφημερίδα γράφει ότι “”παγώνει” η καταβολή των εφάπαξ λόγω αδυναμίας εύρεσης νέου τρόπου υπολογισμού. Εκτιμάται ότι βρίσκονται σε αναμονή πάνω από 62.000 εφάπαξ από όλους τους Τομείς Πρόνοιας, με το συνολικό κόστος να υπερβαίνει τα 1,4 δισ. ευρώ”.

ΤΑ ΝΕΑ: Εκλογές από το μηδέν

news paper name

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “μια “ανοικτή” εκλογή βγάζουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις, με τη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ να έχει συρρικνωθεί αρκετά. Ετσι, Τσίπρας και Μεϊμαράκης ανεβάζουν τους τόνους με στόχο να πολώσουν το εκλογικό σώμα και να συμπιέσουν τα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων. Πάντως και οι δύο δήλωσαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε τηλεοπτικά ντιμπέιτ”.

ΕΘΝΟΣ: Στοχευμένες επιχειρήσεις μετά τα γκάλοπ

news paper name

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “με στοχευμένες επιχειρήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σχεδιάζουν να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους, αναπροσαρμόζοντας την τακτική τους μετά τα γκάλοπ. Οξύτατη ήταν η επίθεση του Αλ. Τσίπρα κατά του Β. Μεϊμαράκη, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ επιστρατεύει τη θεωρία της “χαμένης ψήφου”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Επιχείρηση τόνωσης ηθικού

news paper name

Σύμφωνα με την εφημερίδα “να τονώσει τον ηθικό των μελών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο ξεκίνημα της πανελλαδικής σύσκεψης, ενώ στο τέλος της διαδικασίας έδωσε το έναυσμα για την εκλογική μάχη, με τη φράση “να δώσουμε ένα τέλος στη μελαγχολία και να μιλήσουμε για την αισιοδοξία””.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Βουτιά” 11,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το Μνημόνιο Τσίπρα

news paper name

Η εφημερίδα γράφει ότι “Σε ελεύθερη πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η Νέα Δημοκρατία αυξάνει τα ποσοστά της μετατρέποντας σε ντέρμπι τις κάλπες της 20ής Σεπτεμβρίου. Ενας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει την πλάτη στον Τσίπρα”.

ΕΣΤΙΑ: Κυβερνητικός ευρύς συνασπισμός

news paper name

Η εφημερίδα τονίζει ότι “είναι παραπάνω από εμφανές, από το σύνολο των δημοσκοπήσεων ότι η δημοτικότητα του κ. Τσίπρα, αλλά και το πολιτικό προφίλ της κυβερνήσεως Σύριζα-Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχουν υποστεί δυνανάλογη φθορά σε σχέση με την ολιγόμηνο άσκηση διακυβέρνησης της χώρας”.

Kontranews: Κήρυξε τον πόλεμο στη διαπλοκή και στο παλιό χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της χώρας

news paper name

Σύμφωνα με την εφημερίδα “απαλλαγμένος από τα βαρίδια των αποστατών και τους “τρελαμένους” περιθωριακούς, ο Αλέξης Τσίπρας αρχίζει από σήμερα μεγάλη πορεία προς το λαό, κηρύσσοντας πανστρατιά των πατριωτικών Αριστερών και Δημοκρατικών δυνάμεων για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές, που θα σημάνει το τέλος του παλιού χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος”.


Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 31 Αυγούστου, 2015 10:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV