Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 06/08/2015

Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 6 Αυγούστου, 2015 09:38

Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 06/08/2015

Διαβάστε παρακάτω πώς διαμορφώνονται σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου, τα πρωτοσέλιδα των κυριότερων πολιτικών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ταραχή στους αγρότες για την άγρια φοροκαταιγίδα».


news paper name

«Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να πήγε χθες το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να χρυσώσει το χάπι της φοροκαταιγίδας που θα χτυπήσει τους αγρότες, ανακοινώνοντας πακέτο μέτρων (που όμως δεν έχει εγκριθεί ακόμη από τους δανειστές), όμως ο αγροτικός κόσμος βράζει» γράφει η εφημερίδα.

ΤΑ ΝΕΑ: «Υπερωρίες ενόψει εκλογών».

news paper name

Η εφημερίδα γράφει: «Άρχισαν τις εκλογικές προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου, με το ημερολόγιο κολλημένο στις 25 Οκτωβρίου: ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει ξεκαθάρισμα με την εσωκομματική αντιπολίτευση αμέσως μετά την ψηφοφορία για το Μνημόνιο και το αναμενόμενο “όχι” από την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος σκληραίνει καθημερινά τη στάση του».

ΕΘΝΟΣ: «Νέο σύστημα φορολόγησης των αγροτών».

news paper name

«Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα προστατέψει τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες έδωσε χθες από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, διεκδικώντας στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές μειωμένους συντελεστές φορολόγησης και μικρότερη προκαταβολή φόρου για 320.000 γεωργούς και κτηνοτρόφους» σημειώνει η εφημερίδα.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Τα “κόκκινα” δάνεια στους γύπες».

news paper name

«Βρείτε τα με τα κοράκια των αγορών, εισηγείται το κουαρτέτο και προκρίνει το εμπόριο δανείων μεταξύ τραπεζών και “επενδυτών της μιζέριας” (distress funds) για την εξυγίανση των ισολογισμών τους. Την Παρασκευή η τελική αναμέτρηση κυβέρνησης-δανειστών. Θέλουν λύση για την ανακεφαλαιοποίηση εντός του 2015 ώστε να αποφευχθεί το “κούρεμα”».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ανεπάρκεια στο μεταναστευτικό».

news paper name

«Πλήρη αδυναμία διαχείρισης του μεταναστευτικού, περιλαμβανομένης και της εκταμίευσης ήδη εγκεκριμένων κονδυλίων από την Κομισιόν, εμφανίζει η κυβέρνηση, με την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Τασία Χριστοδουλοπούλου επί της ουσίας να έχει παρακαμφθεί από το Μέγαρο Μαξίμου» γράφει η εφημερίδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κούρεμα συντάξεων με ενοποίηση κύριων-επικουρικών».

news paper name

«Την ενοποίηση των κύριων και επικουρικών συντάξεων ρίχνει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την κουάντρικα το υπουργείο Εργασίας, αλλά από Οκτώβριο. Πρακτικά, τα επικουρικά και κύρια ταμεία θα ενωθούν …εις σάρκαν μιαν και μία (με μαθηματική ακρίβεια “κουτσουρεμένη”) θα είναι και η σύνταξη. Δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν και όσους λαμβάνουν σύνταξη άνω των 1.000 ευρώ» αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

ΕΣΤΙΑ: «Στον Λευκό Οίκο το ελληνικό ζήτημα».

news paper name

Η εφημερίδα αναφέρει ότι «σαράντα προβεβλημένοι Ελληνοαμερικανικοί εκ των παροικιών εκλήθησαν σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου σε σύσκεψη στον Λευκό Οίκο προκειμένου να διερευνηθούν και να συζητηθούν λύσεις για το Ελληνικό ζήτημα».


Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 6 Αυγούστου, 2015 09:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV