Ασημένιο Μετάλλιο για τον ΝΗΡΕΑ στον Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης 2015

Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2015 20:51

Ασημένιο Μετάλλιο για τον ΝΗΡΕΑ στον Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης 2015

Ασημένιο ο Μαχαιρίδης !Τρίτος στην γενική  ετήσια κατάταξη !

Με σύμμαχο τον καιρό, και εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό , πραγματοποιήθηκε σήμερα ο XTERRA Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης 2015.

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες στο Ν.Αττικής , ο καιρός ήταν αίθριος με βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως μέχρι 2 μποφώρ, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για κολυμβητικό αγώνα.


Το Τμήμα Ενηλίκων Νηρέα συμμετείχε για πρώτη φορά με τους: Μαχαιριδη Αριστείδη στα 5000μ. Κολύμβησης χωρίς στολή στην ηλικιακή κατηγορία 17- 29 Ετών και τον Βαρσαμακίδη Χρήστο στα 2500μ. χωρίς στολή στην κατηγορία 30 – 44 ετών. Ο Μαχαιρίδης Αριστείδης με τελικό χρόνο 1:07:15 κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του και ο Βαρσαμακίδης Χρήστος με χρόνο 01:03:03 και νέο ατομικό ρεκόρ τερμάτισε στην 51η θέση !

Ο Χειμερινός κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης πραγματοποιείται κάθε Νοέμβρίο, στον μαγευτικό κόλπο των Ν.Προαστείων της Αττικής, απο τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (N.O.B). Η Διοργάνωση ξεκίνησε πρίν απο 13 χρόνια απο μια παρέα χειμερινών κολυμβητών και θεωρείται ο μεγαλύτερος χειμερινός κολυμβητικός Αγώνας ανοιχτής θαλάσσης όπου σηματοδοτεί και το τέλος της κολυμβητικής σεζόν !

Διπλή και ευχάριστη επιτυχία για τον αθλητή του ΝΗΡΕΑ Μαχαιρίδη Αριστείδη και για το σύλλογο , ήταν η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων στο σύνολο των κολυμβητικών αγώνων ανοιχτής θαλάσσης, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2015.

Σύμφωνα με τον πίνακα των αποτελεσμάτων και τη γενική κατάταξη των αθλητών ο Μαχαιρίδης Αριστείδης κατέκτησε την 3η θέση, σε πανελλήνιο επίπεδο για το έτος 2015, συλλέγοντας βαθμούς μόνο από 5 αγώνες, σε αντίθεση με άλλους αθλητές όπου συμμετείχαν σε 8-12 διοργανώσεις.

Το Δ.Σ και οι Προπονητές του συλλόγου, εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και τις σημαντικές επιτυχίες που σημείωσαν!Πολλές επιτυχίες , καλή δύναμη και υπομονή γία την επόμενη κολυμβητική σεζόν . Δ.Σ ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδα 29/11/2015

AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2015 20:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV