Δημοπρασία για το κυλικείο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς»

Συντάκτης Νewsroom 17 Νοεμβρίου, 2015 10:22

Δημοπρασία για το κυλικείο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς»

Ο Πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ διακηρύσσει ότι:

Την Παρασκευή 27/11/2015 και ώρα 11:00 π.μ, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Εθνομαρτύρων 98) Ορεστιάδα η επαναληπτική (λόγω ματαίωσης) φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Κυλικείου του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς», σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81, του Ν. 3463/2006 και της 194/2015 Απόφαση Δ.Σ.
΄Οριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των: εκατό πενήντα (150€/μήνα).
Η δημοπρασία θα γίνει ενώπιον της Επιτροπής που ορίστηκε με την 174/2014 Απόφαση του Δ.Σ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δύο (2) χρόνια από την υπογραφή του συμφωνητικού εκμίσθωσης.
Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν:
Για τα φυσικά πρόσωπα α) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 ότι έλαβε γνώση τους όρους της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.
β) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 που θα αναφέρει ότι δεν έχει καταδικαστεί σε αξιόποινη πράξη που τον εμποδίζει να εκδώσει στο όνομά του άδεια λειτουργίας καταστήματος.
γ)Βεβαίωση του Δήμου Ορεστιάδας ότι δεν οφείλει στο Δήμο ο ίδιος και ο εγγυητής του .
δ)Απόσπασμα ποινικού μητρώου του ίδιου και του εγγυητή του.
ε)Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του ίδιου και του εγγυητή του.
στ)Φορολογική ενημερότητα του ίδιου.
ζ) Εγγύηση συμμετοχής με γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας για παρακατάθεση σε αυτόν από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην Δημοπρασία ή άλλο που να ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ομολογιών Δημοσίου, Τράπεζας ή Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας , που αναγνωρίζονται ως εγγυοδοσίες, που θα απευθύνεται προς το Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό «Εκμίσθωση κυλικείου στο Νέο Κλειστό γυμναστήριο-Νίκος Σαμαράς»ποσού ίσου προς το ένα δέκατο (1/10 του δωδεκαπλασίου οριζόμενου στην προκήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος , ήτοι :
Νέο Κλειστό Γυμναστήριο (Νίκος Σαμαράς) 180,00 ευρώ


Συντάκτης Νewsroom 17 Νοεμβρίου, 2015 10:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV