Ρούπελ Σιδηροκάστρου – Φιλία Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαρτίου, 2015 11:46

Ρούπελ Σιδηροκάστρου – Φιλία Ορεστιάδας

Γράφει ο Γιώργος Ουζουνίδης προπονητής της Φιλίας Ορεστιάδας:

Με ήττα συνδυάστηκε το ταξίδι της ομάδας μου στο Σιδηρόκαστρο από το τοπικό Ρούπελ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες το μόνο που κυνηγάνε είναι η 5η θέση .


Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου φαινόμασταν εντελώς χαμένοι μην μπορώντας να αντιδράσουμε ούτε στην άμυνα αλλά ούτε και στην επίθεση αφήνοντας έτσι το Ρούπελ να κάνει το δικό του παιχνίδι και τη διαφορά να ξεφεύγει στου στους 29 πόντους στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με τους γηπεδούχους να σκοράρουν ακατάπαυστα κυρίως από την περιφέρεια (7 τρίποντα).

Πρίν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με το παιχνίδι πλέον χαμένο(45-16) ο μόνος στόχος μας ήταν να μειώσουμε τη διάφορα και να αποφύγουμε την πανωλεθρία. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήτανε εντελώς διαφορετική με τους παίκτες μου πολύ πιο συγκεντρωμένους και αποφασιστικούς να περιορίζουν την ευστοχία των αντιπάλων με πολύ καλές προσωπικές άμυνες και σωστές βοήθειες. Στην επίθεση η μέχρι τότε πίεση του αντιπάλου στην περιφέρεια που μας δημιουργούσε προβλήματα φάνηκε ελλιπής από πλευράς Ρούπελ καθώς βρέθηκαν ανοιχτοί διάδρομοι προς το καλάθι που εκμεταλλευτήκαμε στο μέγιστο πετυχαίνοντας καλάθια τόσο από κοντά όσο και από τη περιφέρεια με σουτ.

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να χάνεις αλλά το χειρότερο είναι να χάνεις αμαχητί και στη παρούσα φάση  με την αποστολή να κατεβαίνει με 7 σχεδόν απροπόνητους παίκτες διανύοντας 470 χιλιόμετρα το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μας ικανοποιεί λόγω της ύστατης προσπάθειας που κάναμε στο τέλος κάτι για το οποίο πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου.

Στο τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρούπελ για τη νίκη αν και μεμονωμένα κάποιοι παίκτες της φτάνανε πολλές φορές σε αντιαθλητικές συμπεριφορές  σένα αδιάφορο παιχνίδι που είχε ήδη κριθεί, με αποκορύφωμα παίκτης μου να δεχτεί φτύσιμο στο πρόσωπο από αντίπαλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς οι διαιτητές να το πάρουν χαμπάρι. Ελπίζω να ήταν ένα τυχαίο περιστατικό πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Να ευχηθώ περαστικά στο νεαρό αθλητή του Ρούπελ Παρχαρίδη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε σύγκρουση με το Θεοδωρίδη και τραυματίστηκε στο πρόσωπο ώστε να χρειαστεί ράμματα.

Διαιτητές : Τσακιρίδης, Πελτέκη

 

Δεκάλεπτα :21-06, 24-10, 12-18, 14-23.

Τελικο: 71-57

 

Ρούπελ( Γρεασίδης-Σπανός): Παρχαρίδης 10(1), Παπαδόπουλος 6, Γρεασίδης 5(1),
Δαλαγκόζης 12(3), Ντούντος 5(1), Παρίσης 10,Γιακόνιουκ 4,Δαμιανάκος,Μάντζιος 11(3), Βεζύρης 8.

Φιλία Ορεστιάδας( Ουζουνίδης): Κοντούρης 10, Μπερτσιμάς 6, Γιαννακουδάκης 10(2), Κατσιαβρίας 3, Χριστοδούλης 2, Χερκελετζής 13, Θεοδωρίδης 13.

Επιμέλεια:Δημήτρης Μηλίκας

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε είδους,χωρίς έγγραφη άδεια )

Sportsway Ορεστιάδα
streetBanner

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαρτίου, 2015 11:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV