Όχι στο χρυσό, ναι στον εθελοντισμό λένε τα μέλη του ΤΟΣΥΝ Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 14 Σεπτεμβρίου, 2011 08:23

Όχι στο χρυσό, ναι στον εθελοντισμό λένε τα μέλη του ΤΟΣΥΝ Αλεξανδρούπολης

Με μέλη του Δ.Σ. του Τοπικού Συμβουλίου Νέων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στο γραφείο του.


Στη συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου επικαιροποίησαν την αρνητική τους στάση απέναντι στην επένδυση χρυσού στην περιοχή, ενώ έθεσαν το ζήτημα της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και των παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, με αφορμή το γεγονός ότι το 2011 έχει οριστεί ως παγκόσμιο έτος εθελοντισμού, τα μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν. δήλωσαν έτοιμα να συνδράμουν στις εθελοντικές δράσεις του Δήμου δίνοντας έμφαση στην αναδάσωση των προσφάτως καμένων εκτάσεων.

Ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Εξακουστός στις δηλώσεις του υπογράμμισε την θέληση του ΔΣ να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία των νέων με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τόνισε την πρόθεση του να σταθεί δίπλα στις δράσεις των νέων της περιοχής προτρέποντας τους ταυτόχρονα να συμμετέχουν ακόμα πιο ενεργά στα δρώμενα του Δήμου.

 


Συντάκτης Νewsroom 14 Σεπτεμβρίου, 2011 08:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV