Το πρόγραμμα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ για τον μήνα Μάρτιο

Συντάκτης Νewsroom 13 Μαρτίου, 2013 16:51

Το πρόγραμμα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ για τον μήνα Μάρτιο

Με το σύνθημα: “πάμε ΘΕΑΤΡΟ, πάμε ΣΙΝΕΜΑ, πάμε ΔΙΟΝΥΣΟ!” συνεχίζεται και το Μάρτιο η πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ


  • Δύο εναλλασσόμενες κωμωδίες τις Κυριακές και τις Τετάρτες:

—  Δύο ακόμη παραστάσεις μείνανε για την απολαυστική κωμωδία “ο Μπακαλόγατος” που παρουσιάζει από το Νοέμβριο το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Παρότι επρόκειτο η παράσταση να ολοκληρώσει τον κύκλο της πριν μέρες, το συνεχές ενδιαφέρον του κοινού ώθησε το ΔΙΟΝΥΣΟ σε μία τελευταία παράταση παραστάσεων, ώστε να έχουν την ευκαιρία να δουν τον “Μπακαλόγατο” και όσοι δεν πρόλαβαν, δεν… μπόρεσαν, δεν… χώρεσαν, δεν… χόρτασαν!

Έτσι, την Κυριακή 17 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, υπάρχουν οι δύο τελευταίες παραστάσεις της επιτυχημένης κωμωδίας, στις 9 το βράδυ.

— Εντωμεταξύ, τις τρεις επόμενες Τετάρτες του Μαρτίου, οι θεατρόφιλοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία διαφορετική κωμωδία που φιλοξενεί ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στο θέατρό του, την “Μήδειατου Μποστ, από τον Θεατρικό Σύλλογο Διδυμοτείχου. Μια ξέφρενη ανατρεπτική κωμωδία, με την μοναδική γραφή του Μποστ, σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη, για τρεις Τετάρτες, 13, 20 και 27 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ.

  • Θέατρο για παιδιά: “Το όνειρο του Σκιάχτρου” του Ευγένιου Τριβιζά

Η νέα θεατρική παράσταση που ετοίμασε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ για τους μικρούς του φίλους, ξεκίνησε ήδη και παίζεται ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11:30 το πρωί.

“Το όνειρο του Σκιάχτρου” του Ευγένιου Τριβιζά, σε σκηνοθεσία-χορογραφίες Άκη Τσονίδη, σκηνικά και κοστούμια του Νίκου Πατούνα και πρωτότυπη (ζωντανή επί σκηνής) μουσική Σοφοκλή Τσομπάνογλου. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, ένας ύμνος στην ελεύθερη σκέψη, την απελευθέρωση από τα δεσμά και το δικαίωμα στο όνειρο…

  • cine-προβολές κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ

Τέλος, οι Δευτέρες στο ΔΙΟΝΥΣΟ είναι… κινηματογραφικές. Συνεχίζονται οι προβολές κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ. Το πρόγραμμα μέχρι και το Πάσχα περιλαμβάνει επιλογές από τον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο:

Οι υπόλοιπες ταινίες του Μαρτίου:

Δευτέρα 18/3 The Illusionist | 2010 | Animation. «Ο Θαυματοποιός» δείχνει σαν μια ταινία βγαλμένη από άλλη εποχή. Μια ταινία με ψυχή, νοσταλγική, ιδιαίτερη και γλυκόπικρη.

Δευτέρα 25/3 Μίμης ο σιδεράς | 1972 | Σε σκηνοθεσία Λίνας Βερτμίλερ, ο Τζιανκάρλο Τζιανίνι σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας ως Μίμης, λιμενεργάτης στη Σικελία που χάνει τη δουλειά του…

Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: 2552028280

 


Συντάκτης Νewsroom 13 Μαρτίου, 2013 16:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV