Το Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 20 Απριλίου, 2012 19:31

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ (ΠΑΣΚΕ)


Στο  συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ν. Έβρου το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 1. Απρίλη του 2012 με συνοπτικές διαδικασίες και μακριά από τους εργαζομένους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ο αντεργατικός αντιλαϊκός ρόλος της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚΕ).

Μέσα στο Συνέδριο για άλλη μια φορά συγκρούστηκαν οι δύο διαφορετικές γραμμές στο εργατικό λαϊκό κίνημα αυτό του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού και αυτό του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Έβρου που πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ έφτασε στο έσχατο σημείο να εμφανίσει το ΠΑΜΕ ότι συμφωνεί με το ψήφισμα το οποίο έφεραν στο Συνέδριο το οποίο στα βασικά του χαρακτηριστικά είναι σοσιαλδημοκρατική διαχείριση της κρίσης.

Τους καταγγέλλουμε ως πλαστογράφους και παραχαράκτες της αλήθειας. Το ψηφοδέλτιο που συγκρότησε το ΠΑΜΕ και οι αντιπρόσωποι του στο συνέδριο τοποθετήθηκαν  ξεκάθαρα ενάντια σ΄αυτό το ψήφισμα και μάλιστα προειδοποίησαν την πλειοψηφία να μην τολμήσει να το εμφανίσει ως ομόφωνο.

Απαιτούμε την αποκατάσταση της αλήθειας.

Απευθυνόμαστε στην εργατική τάξη του Ν. Έβρου και της περιοχής  και υπογραμμίζουμε ότι ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να περάσει την γραμμή υπονόμευσης των συμφερόντων της εργατικής τάξης.

Καλούμε επίσης τους εργαζόμενους να τους καταδικάσουν, να τους γυρίσουν την πλάτη και με κάθε τρόπο να στηρίξουν εκείνες τις δυνάμεις που είναι δίπλα τους στο συνδικαλιστικό και πολιτικό επίπεδο με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια και μια τέτοια ευκαιρία έχουν και στις εκλογές της 6η Μάη  με την ψήφο τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ Ν. ΕΒΡΟΥ


Συντάκτης Νewsroom 20 Απριλίου, 2012 19:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV