Τα Σκουπίδια του Ξανθούλη επιστρέφουν ολοκαίνουργια κι ευωδιαστά στο Διδυμότειχο

Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2012 16:13

Τα Σκουπίδια του Ξανθούλη επιστρέφουν ολοκαίνουργια κι ευωδιαστά στο Διδυμότειχο

Ο Θεατρικός Σύλλογος Διδυμοτείχου κλείνοντας τον ένα χρόνο της ζωής του, με χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζει τη θεατρική του στέγη, το νέο θέατρο “ΟΡΦΕΑΣ” στην καρδιά της πόλης, στον πεζόδρομο του Διδυμοτείχου (Βενιζέλου 89) Στους τόσο δύσκολους καιρούς που περνάμε, η πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων, χάρη στην αγάπη και το μεράκι τους αλλά και χάρη στη στήριξη του κόσμου της πόλης μας κατόρθωσαν το ακατόρθωτο για την εποχή, να προσφέρει στο Διδυμότειχο το δικό του θέατρο.
Ανοίγουμε τις πόρτες μας στο κοινό για πρώτη φορά τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου με την επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού ” ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” του Γιάννη Ξανθούλη, κατόπιν απαίτησης του κοινού που δεν πρόλαβε ή θέλει να την ξανααπολαύσει . Τα σκουπίδια επιστρέφουν ολοκαίνουργια κι ευωδιαστά να γιορτάσουν στο σπίτι τους, με έναν πολυπληθή θίασο, σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Άκη Τσονίδη, μουσική του Κώστα Χαριτάτου και κοστούμια συλλογική εργασία του θιάσου, θα ξυπνήσουν ύστερα από έναν αιώνα βουτηγμένα στη σκόνη και θα ξαναζωντανέψουν την αλάνα τους στήνοντας μια μεγάλη γιορτή-φόρο τιμής στις πεταμένες αναμνήσεις και τα θαμμένα όνειρα τους.
Ο ΘΕΑ/ΣΥ Διδυμοτείχου καλεί το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής να στηρίξει με την παρουσία του τη νέα του προσπάθεια στα θεατρικά δρώμενα. Ευχαριστεί δε το Δήμο Διδυμοτείχου, τους επαγγελματίες καθώς και τον απλό κόσμο της πόλης για την αρωγή στο στήσιμο της θεατρικής του στέγης.
Θα δοθούν δύο παραστάσεις για αρχή, τη Δευτέρα 10/12/12 και τη Δευτέρα 17/12/12 στις 8,30 το βράδυ, υποσχόμαστε για τη νέα χρονιά ακόμη περισσότερο καλό θέατρο.


Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2012 16:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV