Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες

Συντάκτης Νewsroom 14 Ιανουαρίου, 2013 11:56

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη προχθές (12-1-2013) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Πόρου Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακινητοποιημένο ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, λόγω πρόσκρουσης σε αρδευτικό κανάλι, πλησίον του οποίου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αλλοδαπός διακινητής, ενώ, κατόπιν σχετικών αναζητήσεων στην περιοχή, εντοπίσθηκαν, εντός αντλιοστασίου, δεκαοκτώ (18) μη νόμιμοι μετανάστες. Επτά (7) από αυτούς ήταν υπήκοοι Συρίας, τέσσερις (4) υπήκοοι Ερυθραίας,  τρεις (3) υπήκοοι Αφγανιστάν, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν και δύο (2) υπήκοοι Ιράν.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τη στιγμή της πρόσκρουσης, ο 29χρονος προωθούσε, με το όχημα, στο εσωτερικό της χώρας, τους οκτώ (8) από τους μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι ανέμεναν εντός του αντλιοστασίου.

Κατασχέθηκαν:

  • ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
  • το χρηματικό ποσό των 1.000 Ευρώ
  • δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

 


Συντάκτης Νewsroom 14 Ιανουαρίου, 2013 11:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV