Συστηματικούς ελέγχους ζητούν οι επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης για την πάταξη του παρεμπορίου

Συντάκτης news 9 Ιουλίου, 2011 07:16

Κάλεσμα για διάλογο απηύθυνε ο συνδυασμός ¨ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨ του Επιμελητηρίου Έβρου προς τη δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης, καθώς και την Αστυνομία , το Λιμεναρχείο και τη ΣΔΟΕ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του παρεμπορίου που πλήττει ιδιαίτερα έντονα την τοπική αγορά.


Σε συγκεκριμένο δελτίο τύπου η επικεφαλής του συνδυασμού, Ελένη Ιντζεπελίδου, αναφέρει:

“Όπως είναι γνωστό το παρασιτικό φαινόμενο του παράνομου εμπορίου αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για την οικονομία της χώρας μας, ιδιαίτερα στην περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Το φαινόμενο αυτό πλήττει ιδιαίτερα έντονα την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα της περιφέρειας με αυξητική συνεχώς τάση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι νόμιμοι και τυπικοί επαγγελματίες να καλούνται να ανταγωνιστούν με άνισους όρους εκείνους οι οποίοι κερδοσκοπούν παρανόμως εις βάρος του συνόλου.

Το αρνητικό αυτό φαινόμενο στην Αλεξανδρούπολη θα πρέπει να παταχτεί, στο μέτρο του δυνατού, με συστηματικούς ελέγχους, και συνεργασία των εμπλεκόμενων στους ελέγχους αυτούς φορέων. Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ να συμμετάσχετε σε συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και σχεδιασμού παρεμβάσεων για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου και ώρα 13.00 στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Η παρουσία σας θα είναι σημαντική,  χρήσιμη  και απαραίτητη για να δομηθεί η διαδικασία εξυγίανσης της αγοράς της Αλεξανδρούπολης και ευελπιστούμε ότι θα μας τιμήσετε μ’ αυτήν.”


Συντάκτης news 9 Ιουλίου, 2011 07:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV