Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την Δημοτική Αρχή Σουφλιου

Συντάκτης Νewsroom 29 Ιανουαρίου, 2014 11:28

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την Δημοτική Αρχή Σουφλιου

Αρκεί , η παραίτηση του Αντιδημάρχου του Δήμου Σουφλίου να καλύψει τις παράνομες παραχωρήσεις Δημοτικών εκτάσεων ;;;

Πρώτα στον ίδιο τον Αντιδήμαρχο και τότε Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας και δεύτερον σε μη Δημότες ;;; [Βούλγαρους].


Ποίος θα πίστευε , ότι η σφραγίδα με την ένδειξη : «Ελληνική Δημοκρατία και Δήμου Σουφλίου» θα ήταν σφραγίδα νομιμοποίησης παρανόμων πράξεων ;;

Ποίος θα περίμενε , εκλεγμένοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτούς που οι δημότες του Δήμου Σουφλίου εμπιστεύτηκαν, ότι θα κατάρτιζαν υπεύθυνες δηλώσεις με ψευδές περιεχόμενο, έχοντας μοναδικό σκοπό να αποκομίσουν παράνομα οικονομικά οφέλη, πρώτα από όλα οι ίδιοι , όταν χωρίς την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών παραχώρησαν στον εαυτό τους τα εβδομήντα [70] στρέμματα και μετά σε πολίτες Βουλγαρίας , άλλα πενήντα [50] στρέμματα ;;

Λυπούμαστε που κάποιοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας , αντί να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των δημοτών μας , με σύννομες αποφάσεις, λειτουργούν προς ίδιο όφελος.

Επιτέλους , ο κ. Δήμαρχος ας αναλάβει τις ευθύνες του, μετά από τη δημόσια ομολογία του στενού συνεργάτη του και τ. Αντιδημάρχου του, θέτοντας αυτόν εκτός της παράταξης του , όσο διαρκεί σε βάθος η έρευνα ,που για μας θεωρείται αυτονόητη ενέργεια.

Για όλα τα παραπάνω, θα πρέπει , ο ίδιος ο Δήμαρχος να πάψει να υποβαθμίζει το εν λόγω θέμα , συγκαλύπτοντας το στενό συνεργάτη του και άμεσα να κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, προστατεύοντας έτσι το κύρος, τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και τη περιουσία του Δήμου.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ

Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σουφλίου

 


Συντάκτης Νewsroom 29 Ιανουαρίου, 2014 11:28

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV