Συναντήσεις στελεχών Olympic Air με Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουλίου, 2012 14:14

Συναντήσεις στελεχών Olympic Air με Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με στελέχη της Olympic Air πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, παρουσία του Αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης, κ. Στέλιου Ζαντανίδη, προκειμένου να συζητήσει θέματα διεύρυνσης της συνεργασίας της εταιρίας με το Διεθνή Αερολιμένα «Δημόκριτο» Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας της Olympic Air, κ. Σάκης Ουλής, η υπεύθυνη στου σταθμού Olympic Air της Αλεξανδρούπολης, κ. Τιάκα Δέσποινα και  η υπεύθυνη πωλήσεων των αεροδρομίων Καβάλας και Αλεξανδρούπολης της Olympic Air, κ. Μπατζακίδου Αργυρώ.


Το κλίμα της συνάντησης υπήρξε ιδιαίτερα θερμό ενώ σχολιάστηκαν θετικά από πλευράς της Ολυμπιακής Αεροπορίας τα βήματα προόδου στο ζήτημα της εξωστρέφειας του δήμου.  Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τη δημιουργία απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη.

Μάλιστα, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν και δεύτερη συνάντηση όπου θα συζητηθούν οι επιμέρους λεπτομέρειες και θα τεθούν οι βάσεις για την επίτευξη στενότερης συνεργασίας της αεροπορικής εταιρίας με το αεροδρόμιο και το δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σύσκεψη με στελέχη της Olympic Air και τον Αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης κ. Στέλιο Ζαντανίδη, είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι δυνατότητες συνεργασίας της Π.Ε. Έβρου και της εταιρείας για την προβολή του νομού.

Η κα Νικολάου δήλωσε σχετικά «Ως Π.Ε. Έβρου καταθέσαμε με την αρμόδια υπάλληλο κα Γκιοκτσέ προτάσεις συνεργασίας που αφορούν την προβολή του νομού στα στελέχη της εταιρείας. Θεωρώ ότι θα υπάρξει και συνέχεια και τότε πιθανόν να έχουμε τη δυνατότητα να πούμε κάτι περισσότερο. Η παρούσα σύσκεψη είχε χαρακτήρα προπαρασκευαστικό.»

Από την πλευρά της εταιρείας συμμετείχαν οι κ.κ. Ούλης, Μπατσακίδου, Τιάκα οι οποίοι εξέφρασαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Olympic Air για τις προτάσεις της Π.Ε. Έβρου.

 

 


Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουλίου, 2012 14:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV