Περιοδεία του Βουλευτή Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνου Ουζουνίδη στον Β. Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουλίου, 2012 14:11

Περιοδεία του Βουλευτή Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνου Ουζουνίδη στον Β. Έβρο

Περιοδεία στον κεντρικό και βόρειο Έβρο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Έβρου των « Ανεξάρτητων Ελλήνων» κος Μαρίνος Ουζουνίδης.

Κατά τη διάρκειά της συναντήθηκε με τους Δημάρχους Σουφλίου κο Ε. Πουλιλιό και της Ορεστιάδας κο Δ. Μουζά με τους οποίους συζήτησε θέματα αιχμής των δύο ιστορικών δήμων και αντάλλαξαν απόψεις για το ρόλο και την προοπτική τους στο σύγχρονο γίγνεσθαι με βάση τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους τα οποία πρέπει να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν.


Επίσης ο κος  Ουζουνίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Ορεστιάδας κο Χασανίδη με τον οποίο συζήτησαν το καυτό θέμα της συνεχούς αύξησης την ανεργίας του ξεπουλήματος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ( Ε.Β.Ζ ) και της μη υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων στην περιοχή.

Παράλληλα επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς οι οποίοι τα τελευταία χρόνια κλείνουν με ραγδαίο ρυθμό με αποτέλεσμα η περιοχή να υποβαθμίζεται και να μαραζώνει.

Επιπλέον στις συναντήσεις του με τους πολίτες ο κος Ουζουνίδης κατέγραψε προτάσεις τους για μείζονα προβλήματα που βιώνουν και δεσμεύθηκε απέναντί τους για την προώθησή τους στο Κοινοβούλιο.

 


Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουλίου, 2012 14:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV