Συνάντηση Νικολάου με εθελοντικές ομάδες για την πολιτική προστασία του Έβρου (video)

Συντάκτης Νewsroom 13 Ιουλίου, 2011 12:59

Συνάντηση Νικολάου με εθελοντικές ομάδες για την πολιτική προστασία του Έβρου (video)

Παπαθανάκης-Νικολάου-Χουβαρδάς
“Οι εθελοντικές ομάδες αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της Πολιτικής Προστασίας” τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου-Μαυρανεζούλη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα  στην Ορεστιάδα και εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Έβρου.

Η συνάντηση μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και εθελοντικών ομάδων έγινε με σκοπό τον συντονισμό των δράσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η “καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία” όπως επεσήμανε η κ. Νικολάου, ενώ υποστήριξε ότι εκτός από τη γνωριμία και την  ενημέρωση των υπηρεσιών, σημαντική είναι και η καταγραφή  των μέσων που μπορούν να διατεθούν σε περίπτωση ανάγκης.


Ερωτηθείσα για την καταπολέμηση των κουνουπιών η κ. Νικολάου δήλωσε πως ήδη έχουνε γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες και το μόνο που απομένει είναι το θέμα της έγκρισης του διαγωνισμού από τον αρμόδιο ελεγκτικό μηχανισμό και πλέον θεωρείτε θέμα ημερών η εκκίνηση της καταπολέμησης των κουνουπιών.

Στην συνάντηση συμμετείχαν σχεδόν όλες οι εθελοντικές ομάδες που συμβάλουν στις ενέργειες της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας  καθώς επίσης και ο Διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας Θράκης κ.Χουβαρδάς ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως η δράση των εθελοντικών ομάδων είναι πολύ σημαντική ειδικά την περίοδο πυροπροστασίας όπου ο δείκτης επικινδυνότητας είναι 3ή4.


Συντάκτης Νewsroom 13 Ιουλίου, 2011 12:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV