Συλληψη Ενος Αλλοδαπου Για Αντισταση, Επικινδυνη Και Απλη Σωματικη Βλαβη, Απειλη, Εξυβριση Κατα Αστυνομικων Και Κακοβουλη Βλασφημια

Συντάκτης news 29 Ιουλίου, 2010 13:38

Συνελήφθη την 12.50΄ ώρα της 28/07/2010, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης, έναςαλλοδαπός, 24 ετών, για αντίσταση, επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση κατά Αστυνομικών και κακόβουλη βλασφημία.

Ειδικότερα, ο 24χρονος αλλοδαπός, που εργάζονταν σε κατάστημα – οβελιστήριο ιδιοκτησίας 62χρονου απείλησε και εξύβρισε τον εργοδότη του. Περιπολικό με δύο Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας μετέβη στο κατάστημα, όπου ο ιδιοκτήτης δήλωσε προφορικά ότι επιθυμεί την υποβολή έγκλησης και την απομάκρυνση του 24χρονου από το διαμέρισμα, που του είχε παραχωρήσει για προσωρινή διαμονή.


Ο 24χρονος αρνήθηκε να επιδείξει τα έγγραφά του στους Αστυνομικούς και κατά την προσπάθειά τους να τον απομακρύνουν από το διαμέρισμα επέδειξε αντικοινωνική συμπεριφορά τραυματίζοντας ελαφρά στο κεφάλι και τα χέρια δύο Αστυνομικούς με ξύλινη ράβδο. Στη συνέχεια εξύβρισε, απείλησε τους Αστυνομικούς και βλασφήμησε τα Θεία.

Οι τραυματισθέντες Αστυνομικοί μετέβησαν στο Περ. Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης για τις πρώτες βοήθειες.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξ/πολης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.


Συντάκτης news 29 Ιουλίου, 2010 13:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV