Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από την εθελοντική ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 29 Αυγούστου, 2015 02:33

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από την  εθελοντική ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Έβρου

image

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Έβρου, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
Η πρώτη αποστολή απο Ορεστιάδα θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, 18.30 μ.μ. – 20.00 μ.μ. η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Έβρου θα συγκεντρώσει τα παρακάτω είδη στον Παιδότοπο ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ. Με την ευγενική χορηγία του ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ, θα μεταφερθούν τα πρώτα πράγματα στην Θεσσαλονίκη. Οι συνάνθρωποι μας μας χρειάζονται. Ας τους βοηθήσουμε.
Θα μαζέψουμε μόνο αυτά που μπορούν να μεταφέρουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα. -φάρμακα (βρεφικά αναλγητικά, σιρόπια για το βήχα, αντιβιωτικά, κρέμες για συγκάματα, φυσιολογικό ορό, φάρμακα για ενήλικες κλπ) Προσοχή: τα σιρόπια και οι αλοιφές πρέπει να είναι σφραγισμένα, τα άλλα, ας είναι και χύμα. Φυσικά, προσέχουμε να μην έχουν λήξει.
-υπνόσακοι
-μωρομάντηλα
-κηραλοιφές
-χαρτί υγείας
-παιδικές πάνες, όλα τα μεγέθη, ας είναι και χύμα
-σερβιέτες
-αντηλιακές κρέμες για παιδιά
-βαζάκια έτοιμων γευμάτων για βρέφη
-βρεφικές τροφές σε σκόνη
-οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες
-σαπούνια
-μάρσιποι
-άνορακ (αδιάβροχα μιας χρήσης, πολύ απαραίτητα)
-σκηνές
-μπιμπερό και γάλα σκόνη (Δυστυχώς πολλές μητέρες πρόσφυγες δεν θηλάζουν, ενώ σε εμάς, αυτά τα είδη είναι άχρηστα και πιάνουν απλά χώρο στο ντουλάπι). Το γάλα να είναι σφραγισμένο, ας είναι και δειγματάκια, και να μην έχει λήξει.



Συντάκτης Νewsroom 29 Αυγούστου, 2015 02:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV