Στη Θράκη έρχεται ο Πρωθυπουργός σε λίγες ημέρες

Συντάκτης Νewsroom 15 Φεβρουαρίου, 2011 11:06

Τη Θράκη θα επισκεφτεί την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά την Ελλάδα.


Ο πρωθυπουργός χθες – σε σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ – δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης ελληνικής γης» – δήλωση, η οποία χαρακτηρίστηκε αντιφατική, καθώς λίγο νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, χαρακτήριζε «ενδεικτικό» και «ρεαλιστικό» στόχο την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισ. ευρώ, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό δείχνει πως η κυβέρνηση βάζει ακόμα υψηλότερους στόχους. Διευκρίνισε ότι «δε μιλάμε για πωλήσεις, για ξεπούλημα, αλλά για αξιοποίηση που έχουμε άμεση υποχρέωση σχεδιασμένα να τη βάλουμε μπρος».

Σχετικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο κ. Παπανδρέου ο κ. Παπανδρέου απάντησε αρνητικά. «Το έχω ξεκαθαρίσει 30 φορές. Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία. Εχουμε δυόμισι χρόνια ακόμη για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας».

Μία από τις επιπτώσεις των δηλώσεων των τροϊκανών είναι να πολλαπλασιαστούν μέσα σε λίγα 24ωρα τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, δημιουργώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Γ. Παπανδρέου. Υπουργοί όπως η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Κ. Σκανδαλίδης χαρακτηρίζουν παράλογα τα σχετικά σενάρια και επιζήμια για τη χώρα.

Πηγή: Αγγελιοφόρος


Συντάκτης Νewsroom 15 Φεβρουαρίου, 2011 11:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV