Στην KAVALAEXPO 2014 η Π.Ε. Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 30 Σεπτεμβρίου, 2014 19:18

Στην KAVALAEXPO 2014 η Π.Ε. Έβρου

Το δικό της ιδιαίτερο χρώμα δίνει στην έκθεση KAVALAEXPO 2014 η Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Έβρου από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη, όπου φιλοξενείται η έκθεση.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς «Στόχος της νέας διοίκησης είναι η εξωστρέφεια και η ανάπτυξη. Διοργανώσεις τέτοιου τύπου και βεληνεκούς, όπως η KAVALAEXPO, αποτελούν κατάλληλα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Ο Έβρος, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο σύνολό της, είναι γη πλούσια, σε ανθρώπους και σε πρώτη ύλη. Μέλημά μας η προώθηση και hγνωστοποίηση όλων αυτών των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων που βάζουν την ιδιαίτερη σφραγίδα τους στην ταυτότητα του τόπου μας».


Στο περίπτερο της Π.Ε. Έβρου εκτίθενται τοπικά προϊόντα από διάφορες εταιρείες και παραγωγούς του νομού, όπως σκόρδα, αρτοσκευάσματα, ελαιόλαδο, καβουρμάς, κρασιά, μεταξωτά, γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα από συλλόγους γυναικών (χυλοπίτες, κους κους, τραχανάς κτλ).


Συντάκτης Νewsroom 30 Σεπτεμβρίου, 2014 19:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV