Στήν τελική τετράδα της Ελλάδας το ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 23 Μαρτίου, 2013 13:07

Στήν τελική τετράδα της Ελλάδας το ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας


Μεγάλη πρόκριση στο final four του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου λυκείων


Στην τελική τετράδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος λυκείων, προκρίθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας, αφού κέρδισε με σκορ 2-0 και την ομάδα του ΓΕΛ Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας. Το παιγνίδι διεξήχθη στο στάδιο της Αλεξανδρούπολης κάτω από δύσκολες  καιρικές συνθήκες, αλλά οι μαθητές  από την Ορεστιάδα για ακόμη μία φορά έδειξαν το τι αξίζουν. Οι τελικοί αγώνες θα γίνουν  στις 27 και 28  Μαρτίου στην Αθήνα και πλέον από αυτήν την ομάδα μπορούμε να τα περιμένουμε όλα. Με την λήξη του αγώνα οι μαθητές–ποδοσφαιριστές σε δηλώσεις τους τόνιζαν ότι είναι έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκόλ πέτυχαν το πρώτο ο Μπουργκούδης Ιωάννης με κεφαλιά στο 20Ο λεπτό και το δεύτερο ο αρχηγός της ομάδας Οτέμπερης Ηλίας με σουτ στο 70Ο λεπτό. Με την ομάδα του ΕΠΑ.Λ αγωνίστηκαν οι εξής : Οτέμπερης Παν. — Μπουργκούδης Ιωαν. — Κιτσικούδης Πάρ.— Πετράς Αθαν.— Ρούμογλου Βας.— Γοδόσης Γεωργ.— Μπαξεβανίδης Στέρ.— Ντινούδης Κων.—Πεχλιβανίδης Κυρ.— Οτέμπερης Ηλ.— Καράμπελιας Μαν., καθώς επίσης, και οι Βλασίδης Ελευθ. και Σακιζλής Παν.

Ο Διευθυντής του Σχολείου και αρχηγός της αποστολής κ. Γκουτζέρης Θεόδωρος με  δηλώσεις του τόνισε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ευτυχισμένοι για αυτήν την τεράστια επιτυχία, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που σήμερα απέδειξαν ότι με θέληση και αυτοσυγκέντρωση μπορούν να καταφέρουν πολλά» Στην συνέχεια εξήρε το έργο της Ομάδας Φυσικής Αγωγής του Ν. Έβρου για την οργάνωση των αγώνων κάτω από αντίξοες πραγματικά συνθήκες .

Ο εκπαιδευτικός και προπονητής της ομάδας κ. Βενετίδης Κωνσταντίνος σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Με τα παιδιά το τελευταίο διάστημα έχουμε μιλήσει πάρα πολύ για την σημασία αυτών των αγώνων και το μέγεθος αυτών  που έχουν καταφέρει και αυτών  που στην πραγματικότητα αυτή την στιγμή εκπροσωπούν.   Πλέον δεν εκπροσωπούν απλά των εαυτό τους ή απλά το σχολείο τους αλλά είναι πρεσβευτές, μέσα από αυτήν την διαδικασία, μιας ολόκληρης περιοχής, μιας ακριτικής περιοχής με ότι σημαίνει αυτό. Όσο για την πορεία αυτή θα έλεγα ότι  είναι μια διδακτική διαδρομή, μοιάζει με ένα ταξίδι που τις δυσκολίες του προσπαθείς να τις ανιχνεύσεις , διότι δεν τις γνωρίζεις, απλά τις φαντάζεσαι και προχωράς με μόνο γνώμονα τις δικές σου δυνάμεις,  τα δικά σου προτερήματα ,  γιατί στην ουσία αυτά είναι που γνωρίζεις».

 


Συντάκτης Νewsroom 23 Μαρτίου, 2013 13:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV