Π.ΑΝ.Μ.Θ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΧΩΜΑΤΩΝ

Συντάκτης news 3 Αυγούστου, 2010 09:18

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μετά τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2010 στον ποταμό Έβρο είχε υλοποιήσει άμεσα και με αυτεπιστασία την προσωρινή έμφραξη των ρηγμάτων των αναχωμάτων, με στόχο την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και την  αντιπλημμυρική προστασία.

Ακολουθώντας σταθερά βήματα στο έργο της οριστικής αποκατάστασης των αναχωμάτων, η ΠΑΜ- Θ διασφάλισε τους απαιτούμενους πόρους για τη χρηματοδότηση αυτών των έργων μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και προχώρησε στην ομαλή διεξαγωγή των διαγωνισμών.


Συγκεκριμένα:

Η ΠΑΜ-Θ στις 27 Ιουλίου δημοπράτησε τα έργα οριστικής αποκατάστασης των αναχωμάτων στις περιοχές των Φερών, του Πέπλου και του Τυχερού.

Αύριο (3 Αυγούστου) δημοπρατούνται τα έργα της οριστικής αποκατάστασης των αναχωμάτων στις περιοχές της Ορεστιάδας, του Πυθίου και του Διδυμοτείχου.

Στις 10 Αυγούστου η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα προχωρήσει στη δημοπράτηση των έργων οριστικής αποκατάστασης των αναχωμάτων στις περιοχές του Αμορίου, των Λαβάρων, της Μάνδρας και της Κορνοφωλιάς.


Συντάκτης news 3 Αυγούστου, 2010 09:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV