Περιφερειακή Αναγέννηση: “Ανίκανος για τα μικρά ο Γιαννακίδης”

Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουλίου, 2012 14:02

Περιφερειακή Αναγέννηση: “Ανίκανος για τα μικρά ο Γιαννακίδης”

Με σχετικό Δελτίο Τύπου η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρεται στο μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του βορείου τμήματος της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με τα κουνούπια, επιρρίπτοντας ευθύνες στους υπεύθυνους της περιφέρειας και καλούν τον Περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη να αντιμετωπίσει άμεσα την μικρο-υπόθεση, όπως την χαρακτηρίζουν, των κουνουπιών.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ:
Γινόμαστε αποδέκτες  οργισμένων διαμαρτυριών των κατοίκων του Βορείου Εβρου  ότι η κατάσταση  από τα κουνούπια είναι «μαρτύριο», «ανυπόφορη» , ότι δεν πάει άλλο.
Δυστυχώς οι υπεύθυνοι της περιφέρειας προσπαθούν, προκλητικά,να μεταθέσουν αλλού τις βαρύτατες ευθύνες τους  Είναι μόνοι υπεύθυνοι.Και πέρυσι  την   ίδια παταγώδη  αποτυχία είχαν, τις ίδιες δικαιολογίες ψέλιζαν.
Ως Περιφέρεια ήδη έχουμε υποστεί σημαντική ζημία από την  εκτός κάθε ανοχής καθυστέρηση στην έναρξη της καταπολέμησης.  Περιφέρονται ο κ. Γιαννακίδης και οι γύρω απ’ αυτόν σε εκδηλώσεις και πανηγύρια, αναφέρονται σε πομπώδεις αναπτυξιακούς σχεδιασμούς, ενώ δεν μπορούν να λύσουν μικρά προβλήματα καθημερινότητας, ούτε καταπολέμηση κουνουπιών να κάνουν!!!
Tην ανεπάρκειά τους ως διοίκηση την πληρώνουμε εμείς οι πολίτες.
Ο Γιώργος Παυλίδης,επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, δήλωσε σχετικά:
«Καλούμε τον Περιφερειάρχη και τους άλλους υπευθύνους να κάνουν αυτό που πρέπει για τους πολίτες του Κεντρικού και του Βόρειου Έβρου, όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει. Εάν δεν είναι ικανοί να αντιμεωπίσουν αυτά τα μικρά, τι μπορεί να κάνει γι’αυτόν τον τόπο η Περιφέρειά μας;»

Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουλίου, 2012 14:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV