Περιοδεία αντιπροσωπείας Οικολόγων Πράσινων στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 6 Ιουνίου, 2012 07:00

Περιοδεία αντιπροσωπείας Οικολόγων Πράσινων στην Αλεξανδρούπολη

Το διήμερο  6 και 7 Ιουνίου 2012 θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων , αποτελούμενη από τους: Γιάννη Παρασκευόπουλο – επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Γιώργο Τσέκο – συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Γιώργο Τσέκο, και Κατερίνα Παπαδοπούλου – υποψήφια βουλευτή στην περιφέρεια Έβρου. Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης  έχει ως εξής:


Τετάρτη 6 Ιουνίου, και ώρα 18:45 : συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Έβρου ( στο κτίριο του Επιμελητηρίου, στον β’ όροφο).

Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 13:00:  επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,  διάλογος με τους εργαζόμενους και με εκπροσώπους του Συλλόγου Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου.

Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 19:00:  επίσκεψη στο Πέραμα Ν. Έβρου και  συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού , με την παρουσία του Θανάση Μακρή, περιφερειακού σύμβουλου  στην ΠΑΜΘ και υποψήφιου βουλευτή στην περιφέρεια Ροδόπης, και  με τη συμμετοχή  μελών της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά των Χρυσωρυχείων.

 


Συντάκτης Νewsroom 6 Ιουνίου, 2012 07:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV