Πεζοπορία στην Κίρκη

Συντάκτης Νewsroom 14 Μαΐου, 2013 23:20

Πεζοπορία στην Κίρκη

Δίκτυο Εθελοντών Δασοπροστασίας Έβρου

Το Δίκτυο Εθελοντών Δασοπροστασίας Έβρου διοργανώνει εκδρομή Ορεινής Πεζοπορίας σε δασική περιοχή κοντά στην Κίρκη με στόχο την εναλλακτική άθληση, την ψυχαγωγία, τη γνώση, την εκπαίδευση και την επαφή με το δάσος.


Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2013.

Κόστος συμμετοχής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 694 80 48 564 – Μαρία.

Η αναχώρηση θα γίνει από το χώρο στάθμευσης του πάρκου Εγνατία στις 08:30 π.μ. γι αυτό παρακαλείστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού.

Η διαδρομή είναι εύκολη στο μεγαλύτερο μέρος η προσφέρει σε χαρακτηριστικό σημείο (Πυροφυλάκιο) απίστευτη θέα με την πόλη της Αλεξανδρούπολης και τις εκβολές του ποταμού Έβρου!

Εφόδια; Αθλητική περιβολή, καπέλο, νερό, ίσως κάποια φρούτα  και καλή διάθεση! 

Λίγο πριν την αναχώρηση μας για την πόλη της Αλεξανδρούπολης θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις δράσεις του Δικτύου την αντιπυρική περίοδο και πικ νικ γι αυτό όσοι το επιθυμούν μπορούν να φέρουν τα φαγητά τους.

Το περπάτημα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους άθλησης. Είναι εύκολο, όχι ιδιαίτερα κοπιαστικό, δεν απαιτεί ακριβό εξοπλισμό και μπορεί να γίνει οπουδήποτε από τον οποιονδήποτε. Χαρίζει υγεία, μακροζωία, και μας βοηθά να χάσουμε τα περιττά κιλά. Το περπάτημα είναι ένας ιδιαίτερα καλός τρόπος για να αδυνατίσει κανείς, ιδίως όταν έχει καιρό να αθληθεί, ή κάνει καθιστική ζωή. Είναι η απολύτως φυσική και αποτελεσματική μέθοδος για όσους δεν θέλουν να πάνε σε κάποιο γυμναστήριο ή να επιλέξουν άλλα πιο απαιτητικά αθλήματα.


Συντάκτης Νewsroom 14 Μαΐου, 2013 23:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV