Ο ΝΗΡΕΑΣ στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR 2013

Συντάκτης Νewsroom 23 Απριλίου, 2013 17:58

Ο ΝΗΡΕΑΣ στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR 2013

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου 2013 , ο Κολυμβητικός όμιλος Ν. Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR 2013 . Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 500 αθλητές/αθλήτριες , από 23 συλλόγους της βορείου Ελλάδος και της Βουλγαρίας .


Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό και από την 17μελή αποστολή του ”ΝΗΡΕΑ” οι 12 κολυμβητές- τριες ήταν 8 -9 ετών εκ των οποίων οι 9 αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε 50άρα πισίνα και για 3 απ’ αυτούς ήταν η πρώτη συμμετοχή τους σε αγώνες κολύμβησης γενικότερα . Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά προπονήθηκαν για πολύ μικρό διάστημα των δυο εβδομάδων οι περισσότεροι από τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές-τριες κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν σταθερούς τους χρόνους τους αλλά και να τους μειώσουν σημαντικά . Συγκεκριμένα μειώθηκαν 23 χρόνοι αθλητών, 10 παρέμειναν σταθεροί και 6 λόγω σφαλμάτων έμειναν λίγο πιο πάνω όσον αφορά το ατομικό ρεκόρ των αθλητών-τριών . Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως 11 επιδόσεις ανήκουν μέσα στην οκτάδα της γενικής κατάταξης διαφορετικών αγωνισμάτων και κατηγοριών.
Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τον προπονητή της αποστολής, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές για την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με αρκετά υψηλό επίπεδο. Επόμενος στόχος του συλλόγου είναι το θερινό Πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην πόλη της Καβάλας στις 22-23/06/2013!

Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” της 17μελούς αποστολής: Μητρούδης Στέφανος, Μουσίκας Χρήστος, Καμπάδαης Γεώργιος, Βασιλοπούλου Αναστασία, Πιντίδου Ιωάννα, Παπαγιαννίδου Ελένη, Μακροβασιλείου Αικατερίνη, Ζηλούδης Γρηγόριος, Κουρογιάννης Αθανάσιος, Καλπακίδης Ηλίας, Ιατρόπουλος Δημήτριος, Ρετσίδης Βασίλειος, Βασιλόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ζαχαριάδου Μαρίλια, Τσιάμη Άρτεμις και Σπανδωνίδης Βασίλειος.


Συντάκτης Νewsroom 23 Απριλίου, 2013 17:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV