Ο Δήμος Ορεστιάδας παραχώρησε σύγχρονο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιανουαρίου, 2014 11:51

Ο Δήμος Ορεστιάδας παραχώρησε σύγχρονο ασθενοφόρο  στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Ένα σύγχρονο ασθενοφόρο παραχωρήθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας.

   Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μουζάς και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αθανασία Κακαλή, υπέγραψαν το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής στο χώρο του Κέντρου Υγείας Δικαίων, αφού η παραχώρηση έγινε με σκοπό το ασθενοφόρο να καλύπτει τις ανάγκες της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας, προς όφελος των κατοίκων του Τριγώνου.


   Το ασθενοφόρο, που είχε αποκτηθεί από τον πρώην Δήμο Κυπρίνου, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής.

   Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας τόνισε ότι «αν και τα τελευταία χρόνια η κεντρική εξουσία δε δείχνει την απαιτούμενη ευαισθησία για τις ιδιαιτερότητες του βορείου Έβρου, εμείς θα εξακολουθήσουμε να παραμένουμε εδώ, στην πατρίδα μας. Η κίνησή μας αυτή, είναι μια ακόμη απόδειξη της αποφασιστικότητάς μας και της απόφασής μας να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου μας και των κατοίκων της πιο απομακρυσμένης περιοχής της Ελλάδας. Έστω και μόνοι μας, θα τα καταφέρουμε. Με ενότητα και αλληλεγγύη».

 


Συντάκτης Νewsroom 30 Ιανουαρίου, 2014 11:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV