Ο Γεροντόπουλος συγχαίρει τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης για το 2ο Alexandroupolis Shopping Festival

Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουλίου, 2012 08:44

Ο Γεροντόπουλος συγχαίρει τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης για το 2ο Alexandroupolis Shopping Festival

Ο Βουλευτής Έβρου ΝΔ κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος με επιστολή του συγχαίρει τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για την επιτυχή διεξαγωγή του Alexandroupolis Shopping Festival, το οποίο έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη τις προηγούμενες ημέρες.


Συγκεκριμένα, ο κ. Γεροντόπουλος αναφέρει στην επιστολή του:

“Κύριε Πρόεδρε

Θα ήθελα να σας συγχαρώ από καρδιάς για την πετυχημένη διοργάνωση του 2ου «Alexandroupolis shopping festival» που διοργανώσατε στην Αλεξ/πολη. Χαρακτηρίστηκε από την αγορά ως μια δροσερή νότα στην καρδιά του καλοκαιριού και της κρίσης, στην προσπάθεια του εμπορικού κόσμου να τονωθεί η κίνηση στην αγορά από Έλληνες και ξένους καταναλωτές.

Αρκετοί επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες, αλλά και τις γύρω Ελληνικές πόλεις, βρέθηκαν στην Αλεξ/πολη, συνδυάζοντας αγορές και τουρισμό. Μέχρι τώρα περιμέναμε σαν περιοχή μόνο τον εκδρομικό τουρισμό, στοχεύοντας στον τουρίστα που θα έρθει για τις διακοπές του, θα διαμείνει και μετά θα ξοδέψει στην αγορά. Εσείς καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα νέο στόχο, τον εμπορικό τουρισμό, στοχεύοντας στον τουρίστα-αγοραστή που θα έρθει να αγοράσει προϊόντα από την περιοχή και φυσικά θα διαμείνει και θα διασκεδάσει.

Μπορούμε να γίνουμε τουριστικός και εμπορικός προορισμός για τους γείτονες μας.

Έτσι όλες οι επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης, διασκέδασης, ξενοδοχεία, εστίαση, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες, να λειτουργούν αλληλοβοηθούμενες, με θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά εκτός από το μεράκι και την καινοτομία χρειάζεται η κεντρική διοίκηση, να  εφαρμόσει μια πολιτική που θα έχει σταθερούς τους βασικούς της πυλώνες. Τη μείωση της φορολογίας και το σταθερό φορολογικό περιβάλλον για πολλά χρόνια, την μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων, την δραστική μείωση της γραφειοκρατίας, τις ρυθμίσεις των εμπορικών δανείων, αλλά και ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον.

Συνεχίστε τις προσπάθειες εσείς και τα μέλη του συλλόγου σας.

Θα είμαι δίπλα σας κάθε φορά που θα με χρειαστείτε.”


Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουλίου, 2012 08:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV