Ομαλά ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους Υποψηφίους σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Συντάκτης Νewsroom 17 Μαΐου, 2013 19:25

Ομαλά ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους Υποψηφίους σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σάββας Μελισσόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατά την πρώτη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων όλα διεξήχθησαν ομαλά και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σε κανένα από τα 59 εξεταστικά κέντρα της Περιφέρειας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στους Προέδρους εξεταστικών κέντρων, στον Πρόεδρο του βαθμολογικού κέντρου, στους Διευθυντές σχολικών μονάδων, στα μέλη των επιτροπών των υπηρεσιών και των εξεταστικών κέντρων, στους επιτηρητές, στο εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των υπηρεσιών εκπαίδευσης και των σχολικών μονάδων, καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλλαν στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.


Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή όλων των δημόσιων υπηρεσιών που συνεργάστηκαν με συνέπεια και πλήρη ετοιμότητα ώστε να προληφθεί και να αντιμετωπιστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε.

Οι προσπάθειες όλων θα συνεχιστούν ώστε και οι επόμενες μέρες των Πανελλαδικών εξετάσεων να κυλίσουν εξίσου ομαλά και οι μαθητές απερίσπαστοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.


Συντάκτης Νewsroom 17 Μαΐου, 2013 19:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV