Με τη συμμετοχή περίπου 200 φίλων του ποδηλάτου η ποδηλατοπορεία στην Ορεστιάδα

Συντάκτης news 8 Ιουνίου, 2010 11:51

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οργανώθηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου στην Ορεστιάδα ποδηλατοπορεία, όπου συμμετείχαν περίπου διακόσιοι μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου. Την ποδηλοτοπορεία οργάνωσε το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «Ρήσος», το Επαρχείο Β. Έβρου και το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας.

Μετά τις 6:30 το απόγευμα, άνδρες, γυναίκες και πολλά παιδιά ξεκίνησαν με τα ποδήλατά τους από τους χώρους του Πανεπιστημίου και αφού διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξαν στο άλσος Ανδριανουπόλεως.


Κεντρικό μήνυμα της δράσης ήταν η προώθηση της καθημερινής χρήσης του ποδηλάτου σαν μέσο που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.

Το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης αυτής και ιδιαίτερα τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας για την συμβολή της στην ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοπορείας.

 


Συντάκτης news 8 Ιουνίου, 2010 11:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV