Λαμπάκης κατά Λασκαράκη: “όταν κάνετε κριτική μάθετε να ακούτε και την κριτική των άλλων για τα πεπραγμένα σας και τις παραλείψεις σας”

Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2013 08:54

Λαμπάκης κατά Λασκαράκη: “όταν κάνετε κριτική μάθετε να ακούτε και την κριτική των άλλων για τα πεπραγμένα σας και τις παραλείψεις σας”

Με μία ιδιαίτερα σκληρή επιστολή του απαντά ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωάννη Λασκαράκη και στην πρόταση του για συζήτηση του θέματος των καλύβων στο Δέλτα του Έβρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Λαμπάκης αναφέρει τα εξής: “Αποστείλατε μια επιστολή ζητώντας έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου.


Στην επιστολή σας αυτοπαρουσιάζεστε ως ο μόνος Σωτήρας και του Δέλτα του Έβρου,  κατά την προσφιλή τακτική  σας.

Υβρίζετε τους πάντες, παρουσιάζοντας τους ως μέλη θιάσου του παραλόγου,  και ότι η αλήθεια εκπορεύεται μόνο από εσάς.

Κατηγορείτε τους πάντες, με τον ισχυρισμό ότι κουκουλώνουν το θέμα με τον ψεύτικο μανδύα περί εθνικού συμφέροντος και τέλος ότι λαϊκίζουν, ενώ εσείς είστε ο ατρόμητος, πολιτικά θαρραλέος άνδρας, σε αντίθεση με όλους  εμάς  που φοβόμαστε, όχι απλά να αγγίξουμε το θέμα αλλά ακόμη και να το σκεφθούμε.

Κύριε Λασκαράκη, όταν κάνετε κριτική μάθετε να ακούτε και την κριτική των άλλων για τα πεπραγμένα σας και τις παραλείψεις σας.

Και ερωτώ εύλογα! Επί 25 ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε αυτόν τον τόπο, από τις κομματικές και αυτοδιοικητικές θέσεις, ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ για το Δέλτα του Έβρου;

Η ψευδεπίγραφη αγωνία σας δεν πείθει, και επειδή δεν είμαι αργόσχολος, αλλά όταν αγωνίζομαι για την τοπική κοινωνία το κάνω με πίστη και αληθινή αγωνία, σας δηλώνω ότι όταν θα γυρίσω από τον Καναδά, όπου πηγαίνω για να ενημερώσω τους Καναδούς για τις επιπτώσεις των δράσεων της ELDORADO GOLD με τα χρυσωρυχεία στην περιοχή μας, τότε θα συζητήσουμε στο Δημοτικό συμβούλιο με τόλμη και φαντασία, όπως αναφέρετε στο έγγραφό σας. Τότε όμως θα καταδειχθεί  ότι από εσάς έλειπαν  και η τόλμη και η φαντασία και μάλιστα σε περίοδο  που είχατε και την εξουσία και τα χρήματα.”


Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2013 08:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV