Καβάλα: Σοκ έχει προκαλέσει η γυναικοκτονία της 43χρονης φαρμακοποιού

Συντάκτης Νewsroom 6 Μαΐου, 2022 13:33

Καβάλα: Σοκ έχει προκαλέσει η γυναικοκτονία της 43χρονης φαρμακοποιού

Σοκ έχει προκαλέσει στην χώρα η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην περιοχή της Καβάλας, και συγκεκριμένα στο χωριό Πηγές του Δήμου Νέστου.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μάϊου, όταν το θύμα, μια φαρμακοποιός 43 ετών βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της 55 ετών, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε η ίδια στις Πηγές Δήμου Νέστου. Το απόγευμα της Πέμπτης η 43χρονη άνοιξε το φαρμακείο και στην συνέχεια φέρεται ο σύζυγός της να μετέβει στον χώρο, όπου και την στραγγάλισε όπως αναφέρουν πληροφορίες. Στην συνέχεια προσπάθησε να συγκαλύψει το φονικό κατεβάζοντας τα ρολά του καταστήματος ώστε να φανεί πως έκλεισε ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως στην συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες του radioevros.gr αναφέρουν πως την αστυνομία κάλεσαν οι γονείς της 43χρονης οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την κόρη τους, οπότε και όταν αστυνομικοί της ΕΛΑΣ μετέβησαν στο φαρμακείο αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα.


Το ζευγάρι διέμενε στον Αμυγδαλεώνα και είχαν δυο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά η 43χρονη φαίνεται να είχε ζητήσει από τον 55χρονο να χωρίσουν, γεγονός που ενδεχομένως να είχε γνωστοποιήσει στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Οι κάτοικοι του χωριού Πηγές είναι συγκλονισμένοι από το γεγονός καθώς γνώριζαν καλά την φαρμακοποιό ενώ όπως ανέφεραν στο radioevros.gr το ζευγάρι δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια, δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ ο 55χρονος δεν είχε δείξει σημάδια βίας στο παρελθόν.

Ο 55χρονος όπως έχει γνωστοποιηθεί έχει ομολογήσει για την πράξη του, συνελήφθη και όπως αναφέρεται νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καβάλας.


Συντάκτης Νewsroom 6 Μαΐου, 2022 13:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV