Η Καπετανίδου διαψεύδει τα περί υποψηφιότητας της με τη Νέα Δημοκρατία (;)

Συντάκτης Νewsroom 14 Μαρτίου, 2012 13:49

Η Καπετανίδου διαψεύδει τα περί υποψηφιότητας της με τη Νέα Δημοκρατία (;)

Η δικηγόρος Χριστίνα Καπετανίδου από το Διδυμότειχο φαίνεται να διαψεύδει – προς το παρόν – σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις της το χτεσινό δημοσίευμα του blog Piazza del Popolo, το οποίο επικαλούμενο έγκυρες πληροφορίες του αναφέρει ότι “έκλεισε” η υποψηφιότητα της νεαρής δικηγόρου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας  για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. “Τίποτα δεν έχει κλείσει” φέρεται να έχει δηλώσει.


Η Χριστίνα Καπετανίδου, η οποία στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη «Περιφερειακή Αναγέννηση» και παρόλο που δεν εκλέχθηκε περιφερειακή σύμβουλος, κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους, ιδίως στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Ενόψει, λοιπόν, των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, όποτε κι αν τελικά αυτές γίνουν, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις ονομάτων, ιδίως για το τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως φαίνεται πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν μία θέση σε αυτό, ελπίζοντας ότι νικητής των εκλογών θα αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία. Σύντομα θα υπάρξουν νεότερα, τόσο για τη Νέα Δημοκρατία, όσο και για το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο του οποίου δεν φαίνεται να επιθυμούν να ενταχθούν νέα πρόσωπα.

 


Συντάκτης Νewsroom 14 Μαρτίου, 2012 13:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV