Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαρατζής άνοιξαν τα φετινά Καβείρια

Συντάκτης Νewsroom 6 Αυγούστου, 2012 14:31

Η  Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαρατζής άνοιξαν τα φετινά Καβείρια

Με μια πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση ξεκίνησε το καλοκαιρινό πρόγραμμα των Kαβείριων του δήμου Σαμοθράκης.

Η κ. Έλλη Πασπαλά μαζί με τον κ. Τάκη Φαρατζή στο πιάνο,  παρουσίασαν μια επι-λογή από ελληνικά και ξένα τραγούδια διαλεγμένα ένα – ένα, ώστε να δένουν με το κλίμα των διακοπών και την ξεχωριστή  «ενέργεια» του νησιού μας.


Η εξαιρετική μουσική σε συνδυασμό με τον  χώρο της εκδήλωσης,  «Αρχαία Πόλη – Αναψυκτήριο Παλαιόπολης» και  το ολόγιομο  Αυγουστιάτικο φεγγάρι, συνέθεσαν μια υποβλητική αλλά και εξαιρετικά αισθησιακή ατμόσφαιρα και πρόσφεραν σ’ όσους τυχερούς την παρακολουθήσαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Η κ. Πασπαλά και ο κ. Φαρατζής που επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την Σαμοθρά-κη, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ιστορία της, τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές της και την προσωπικότητά της. Τα συναισθήματά τους αυτά ήταν αληθι-νά αφού αποτυπώθηκαν με τον πλέον πιστικό τρόπο στην εκτέλεσή του προγράμ-ματός τους.

Η κ. Πασπαλά έχει μια ξεχωριστή πολιτιστική προσωπικότητα στο Ελληνικό τραγού-δι. Είναι από τις σοβαρές και εξαιρετικά ταλαντούχες φωνές που τιμούν τον πολιτι-σμό μας και διεθνώς. Ο Τάκης Φαρατζής υποκατέστησε εντυπωσιακά την πληρό-τητα μιας ολόκληρης ορχήστρας μόνος του! Αυτό που εισπράξαμε όλοι οι παρευ-ρισκόμενοι, ήταν η άριστη προετοιμασία τους και η απόλυτη χημεία μεταξύ τους.

Το ρεπερτόριό τους ήταν μια όμορφη επιλογή από τραγούδια απόλυτα δεμένα και προσαρμοσμένα στην βραδιά, (ελληνικά κυρίως Χατζηδάκη, Ξαρχάκου, και ξένα κυρίως από τον κινηματογράφο). Κοινό χαρακτηριστικό όλων των τραγουδιών ήταν η ευαισθησία και ο έρωτας!

Το κοινό αποδείχθηκε «ψαγμένο»,  συμμετείχε με ενθουσιασμό σ’ ολόκληρη τη βραδιά και  . . . δεν ήθελε να φύγει!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, απ’ όλους εμάς τους τυχερούς που απολαύσαμε αυτήν την μαγευτική βραδιά, τόσο προς τους καλλιτέχνες όσο και προς όλους τους συντελεστές αυτής της ξεχωριστής Αυγουστιάτικης παράστασης!

 


Συντάκτης Νewsroom 6 Αυγούστου, 2012 14:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV