Ημερίδα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2014 09:48

Ημερίδα για την  απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΙΝ.Ε.ΕΜ. Δίκτυο προώθησης της Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας και Eργασίας», διοργανώνουν Ημερίδα για τη Δικτύωση – Συνεργασία των Αναπτυξιακών Συμπράξεων σε επίπεδο Νομού Έβρου και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα» στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και την ευρύτερη περιοχή.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 03/07/2014, ώρα 10:30 – 13:00, στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικά με τη δικτύωση φορέων και τη σημασία και το ρόλο της στην προώθηση της επιχειρηματικότητας, αυτο-απασχόλησης, ένταξης στην αγορά εργασίας, καθώς και με τις έννοιες της ανοικτής και κοινωνικής καινοτομίας στο χώρο των επιχειρήσεων και της απασχόλησης.


Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Αναπτυξιακών Συμπράξεων του Νομού Έβρου αλλά και ευρύτερα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων – Δήμοι, Περιφέρεια, Υπηρεσίες, αλλά και ωφελούμενοι (άνεργοι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, νέοι επιστήμονες, ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ).

Η Ημερίδα αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ανάδειξης των δυνατοτήτων που παρέχει η δικτύωση – συνεργασία φορέων καθώς και η ανοικτή και κοινωνική καινοτομία, στην προσπάθεια ενίσχυσης της απασχόλησης – επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.


Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2014 09:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV