Επιστολή συμπαράστασης Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης προς επιχειρηματίες

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2011 09:12



“Ο  Εμπορικός  Σύλλογος  Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους δοκιμαζόμενους επιχειρηματίες της περιοχής μας, που καλούνται να επωμιστούν το βάρος από τα συνεχιζόμενα χαράτσια .

Επισημαίνουμε ότι  το ελληνικό εμπόριο δεν ξεχνά τα καταστροφικά μέτρα του πρώτου μνημονίου, ούτε αποδέχεται τα λανθασμένα φορολογικά μέτρα του μεσοπρόθεσμου, ενώ γνωρίζει ότι πολλά από τα μέτρα του νέου μνημονίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες ψηφίστηκαν ήδη στο πολυνομοσχέδιο. Τούτη, όμως, τη δύσκολη ώρα, οι Έλληνες έμποροι οφείλουμε να στηρίξουμε τη χώρα μας απέναντι στους δανειστές της και επιλέγουμε να δώσουμε προτεραιότητα στην κοινωνική συναίνεση, την εργασιακή ειρήνη, την πολιτική σοβαρότητα και την οικονομική σταθερότητα.

Παράλληλα, τόσο στο πρώτο Μνημόνιο, όσο και στο Μεσοπρόθεσμο η απουσία αναπτυξιακού σχεδιασμού (πρωτεύον στοιχείο εξόδου της χώρας από την κρίση), η κοινωνικά άδικη & λογιστική αντιμετώπιση των Ελλήνων φορολογουμένων, η οριζόντια και χωρίς κριτήρια  επιβολή  μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής», η  φοροεπιδρομή στην ακίνητη περιουσία, οδήγησε την ελληνική οικονομία σε διαρκή ύφεση και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα σε ασφυξία και αφανισμό.

Με κάθε νόμιμο τρόπο συμπαραστεκόμαστε στην τοπική επιχειρηματικότητα και θα είμαστε στο πλευρό των ανήμπορων οικονομικά εμπόρων. Παρακαλούμε όλους τους επιχειρηματίες να καταθέσουν τις ρητές δηλώσεις επιφύλαξης τόσο για το τέλος επιτηδεύματος , για την έκτακτη εισφορά όσο και για την έκτακτη  εισφορά ακινήτου.”

 

Αλεξανδρούπολη  23 / 11 / 2011

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 307 –  68100, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛ. 25510 28880 – MAIL: [email protected]

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2011 09:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV