Επιστολή Διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Προστασίας Πολιτών – Δανειοληπτών – Καταναλωτών Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 9 Μαΐου, 2012 15:07

Επιστολή Διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Προστασίας Πολιτών – Δανειοληπτών – Καταναλωτών Έβρου

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ, απέστειλε επιστολή προς την πολιτική ηγεσία της χώρας την οποία ενημερώνουν για τα προβλήματα που απασχόλησαν και απασχολούν, τον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τον αγροτικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Βορείου Έβρου, προβλήματα τα οποία έχουν άμεση επίπτωση στην οικονομική επιβίωση των επαγγελματιών – βιοτεχνιών – εμπόρων επιχειρηματιών – αγροτών και την οικονομική ανάπτυξη του Β. Έβρου.


Καταγγέλλουν τις τράπεζες ότι δεν εξυπηρέτησαν  τους οικονομικούς σχεδιασμούς και προγραμματισμούς, του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ, του ΕΟΜΜΕΧ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, πλην πολύ ελάχιστων περιπτώσεων, συμβάλλοντας συνειδητά και ενεργά στην εξουδετέρωση και αχρήστευση της αναπτυξιακής πορείας της πατρίδας μας, στερώντας το δικαίωμα, της ανάπτυξης αλλά και της αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών πόρων της περιοχής, καθώς και της βελτίωσης του εισοδήματος των κατοίκων, με αποτέλεσμα την φυγή των κατοίκων, την εγκατάλειψη όχι μόνο των χωριών, αλλά και των πόλεων της περιοχής και γενικά τον οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της περιοχής.

Τέλος ζητούν την άμεση λήψη μέτρων, που θα αναγκάσουν τις Τράπεζες στην ορθή εφαρμογή των υφιστάμενων αποφάσεων και νόμων της Πολιτείας, που αναφέρονται αναλυτικά στην επιστολή, με σκοπό την αποφυγή του κοινωνικού και οικονομικού μαρασμού της περιοχής και εν τέλει, την επιστροφή του χαμόγελου, της ελπίδας και της αισιοδοξίας, στου κατοίκους – ακρίτες της περιοχής μας.

 


Συντάκτης Νewsroom 9 Μαΐου, 2012 15:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV