Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το ΣΔΕ Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 18 Απριλίου, 2013 18:47

Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το ΣΔΕ Αλεξανδρούπολης

Για λόγους κοινωνικής προσφοράς, αλλά και συμμετοχής των εκπαιδευομένων στις δράσεις της τοπικής κοινωνίας, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Αλεξ/πολης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα  22 Απριλίου 2013 ώρες 17:30 – 20:30 στο χώρο του σχολείου (κτίριο 4ου Γυμνασίου), σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Α. και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.


Στο πλαίσιο των βασικών αρχών λειτουργίας του, το ΣΔΕ συμπράττει και επιδιώκει να συνεργάζεται με άλλους κοινωνικούς φορείς με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κοινωνικών ομάδων, στις οποίες απευθύνεται το πρόγραμμα του σχολείου, αλλά και την καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων που βοηθούν τους εκπαιδευόμενους να διαμορφώνουν θετικές στάσεις, ως ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες στο πλαίσιο της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

Για το λόγο αυτό, το ΣΔΕ Αλεξανδρούπολης καλεί όλα τα εσπερινά σχολεία της πόλης μας, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους για να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί από την Κινητή Μονάδα του Κέντρου Αιμοδοσίας στο σχολείο μας, προκειμένου να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα «Δίνω αίμα, έλα κι εσύ! Δώσε αίμα, φέρε κι έναν φίλο σου μαζί! Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές!».

 


Συντάκτης Νewsroom 18 Απριλίου, 2013 18:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV