Γιορτή της Μητέρας από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Ορεστιάδας «φιλόπτωχος αδελφότης»

Συντάκτης Νewsroom 14 Μαΐου, 2013 23:37

Γιορτή της Μητέρας από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Ορεστιάδας «φιλόπτωχος αδελφότης»

ΔΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη πια, γιορτή της Μητέρας από το σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας «φιλόπτωχος αδελφότης» στην όμορφη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη πλατεία της Ορεστιάδας. 


Η συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προβλεπόμενο αριθμό και η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε γέμισε με γλυκά και συγκινησιακά συναισθήματα μητέρες και γιαγιάδες. 

Η εμπεριστατωμένη αναφορά της ψυχολόγου Αθηνάς Μορφη για το ρόλο της ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ-ΜΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ , προβλημάτισε το κοινό, αλλά συγχρόνως γέμισε με αισιοδοξία τις νέες μητέρες και ανακούφιση τις παλαιότερες.  Στη συνέχεια, η κα. Βούλα Στεφανατου και η κα. Στέλλα Παπαναστασίου τραγούδησαν για τη Μάνα και φόρτισαν συναισθηματικά όλες τις κυρίες με τα τραγούδια τους.

Στο τέλος, η πρόεδρος του συλλόγου κα. Ουρανία Μαυριδου, αναφέρθηκε στην επέτειο των 90 χρόνων από την ίδρυση της πόλης της Ορεστιάδας 1923-2013, 90 χρόνων ανάπτυξης και προόδου και μοιράστηκαν από τις κυρίες του Δ.Σ. αναμνηστικά μπρελόκ. Δεν ξεχνούμε πως ο σύλλογος Κυρίων & Δεσποινίδων Ορεστιάδας « Φιλόπτωχος Αδελφότης» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσφυγικής Ορεστιάδας και της ιστορίας της.

Η βραδιά έκλεισε με ευχές για καλή συνέχεια στο φιλάνθρωπο έργο του συλλόγου.


Συντάκτης Νewsroom 14 Μαΐου, 2013 23:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV