Αυλαία σήκωσε για 18η φορά το Φεστιβάλ του Άρδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουλίου, 2012 14:44

Αυλαία σήκωσε για 18η φορά το Φεστιβάλ του Άρδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυλαία για 18η συνεχή χρονιά σήκωσε το Φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές Ορεστιάδας το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2012. Χιλιάδες νέοι, αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και τις γειτονικές χώρες άρχισαν από νωρίς το απόγευμα να καταφτάνουν στον χώρο, που θα φιλοξενήσει και φέτος πλήθος εκδηλώσεων.
Την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων σήμανε η Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.Ο. κα Δήμητρα – Αριάδνη Ροροπούλου, η οποία από την Κεντρική Σκηνή των εκδηλώσεων καλωσόρισε τους επισκέπτες του Φεστιβάλ κι ευχήθηκε καλή διαμονή στους κατασκηνωτές. Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Δημήτρης Μουζάς, ο οποίος υποσχέθηκε ότι τέτοιες γιορτές ζωής, όπως το Φεστιβάλ του Άρδα, θα συνεχιστούν για τους δημότες της Ορεστιάδας και ευχήθηκε καλή διασκέδαση με κέφι και χαμόγελα για όλους.
Το παρόν έδωσε κι ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους νεολαίους ευχήθηκε «το Φεστιβάλ του Άρδα να παραμείνει για πάντα έφηβος, να μην μεγαλώσει ποτέ..» και συνέστησε στη νέα γενιά να διεκδικήσει το δικαίωμα της στη ζωή και το όνειρο.
Αμέσως μετά στην Κεντρική Σκηνή ανέβηκε με την μπάντα του ο νεαρός τραγουδοποιός από την Κρήτη Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος ξεσήκωσε τους νεολαίους με τα τραγούδια του και στη συνέχεια ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με την ανατρεπτική Ματούλα Ζαμάνη.


 


Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουλίου, 2012 14:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV