Ανδρικά πουκάμισα και ανδρικά σακάκια για ξεχωριστές εμφανίσεις

Συντάκτης Νewsroom 3 Ιανουαρίου, 2016 11:36

Η εταιρεία Navy & Green μας προσφέρει …απλόχερα τις συμβουλές της για το πώς θα είμαστε πάντοτε εντός μόδας φορώντας επώνυμα και άκρως ποιοτικά ενδύματα!

Το ανδρικό πουκάμισο, σε συνδυασμό με το κατάλληλο ανδρικό σακάκι, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε άνδρα που θέλει να φαίνεται κομψός και εντυπωσιακός σε κάθε περίσταση.

Μπορεί το πουκάμισο στο μυαλό μας να είναι συνυφασμένο με μονόχρωμα υφάσματα και αυστηρό συντηρητικό στυλ, όμως πλέον μπορούν να φορεθούν παντού, καθώς υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από πουκάμισα σε απίθανα σχέδια και χρώματα που μπορείτε να βάλετε σε κάθε περίσταση, από τη δουλειά και την βραδυνή σας διασκέδαση, μέχρι την πρωινή σας βόλτα για να έχετε πάντα άψογη εμφάνιση.


Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε μοναδικά το πουκάμισο σας με ένα κομψό σακάκι, δημιουργώντας το τέλειο επαγγελματικό στυλ, ή το απόλυτο λουκ για μία βραδυνή έξοδο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Πότε όμως φοράμε το κάθε πουκάμισο και σακάκι και τι ταιριάζει σε κάθε περίσταση;

Τα καρό πουκάμισο σε έντονα χρώματα είναι μία κλασική πρόταση για καθημερινές πρωινές και μεσημεριανές casual εξόδους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φορεθεί και στον εργασιακό χώρο, με την προϋπόθεση ότι αυτός δεν απαιτεί αυστηρό dress code. Δεν χρειάζεται να συνδυαστεί απαραίτητα με σακάκι, αλλά αν παρολαυτά τολμήσετε έναν τέτοιο συνδυασμό, φροντίστε το σακάκι να είναι όσο πιο σκέτο και μονόχρωμο γίνεται.

Το μονόχρωμο και το λεπτό καρό σε ανοιχτά χρώματα, ενδείκνυνται για κάθε εργασιακό χώρο και σε συνδυασμό με το κατάλληλο σακάκι μπορούν να σας χαρίσουν ένα ακαταμάχητο business style.

Τέλος τα σκουρόχρωμα μονόχρωμα πουκάμισα, ή με ελάχιστες διακριτικές λεπτομέρειες και συνδυασμένα με το κατάλληλο σακάκι, ταιριάζουν τέλεια στις βραδυνές σας εμφανίσεις.

Οσο για το σακάκι που θα επιλέξετε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφασμα όσο και το χρώμα, καθώς και τα δύο έχουν διαφορετική χρήση και χώρους στους οποίους μπορείτε να τα φορέσετε.

Σας άρεσαν όλα τα παραπάνω πουκάμισα; Επιλέξτε μέσα από πολύ αξιόλογα προϊόντα και κάντε τη διαφορά!

Στις καθημερινές πρωινές εξόδους σας το σακάκι δεν είναι απαραίτητο, αν ωστόσο το θέλετε οπωσδήποτε έχετε ελεύθερη επιλογή στο χρώμα.

Στην δουλειά, προτιμήστε συντηρητικά και σκούρα χρώματα που να μη χτυπάνε έντονα στο μάτι και να μην κάνουν περίεργη αντίθεση με το πουκάμισο. Τέλος στη βραδινή σας έξοδο, προτιμήστε μαύρο ή γκρίζο σακάκι. Δείτε εδώ μερικές πολύ αξιόλογες προτάσεις σε ανδρικά σακάκια και …πάρτε την απόφαση που πρέπει!


Συντάκτης Νewsroom 3 Ιανουαρίου, 2016 11:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV