Αναστάσιος Παπαδόπουλος: “Η πορεία της κατασκευής της πλατείας πάει πολύ καλά”

Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουνίου, 2013 09:59

Αναστάσιος Παπαδόπουλος: “Η πορεία της κατασκευής της πλατείας πάει πολύ καλά”

“Η κατασκευή της πλατείας πάει πολύ καλά” ήταν η απάντηση του Αντιδήμαρχου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ορεστιάδας Τάσου Παπαδόπουλου σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χαμαλίδη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της παράδοσης της πλατείας και δήλωσε ότι το χρονοδιάγραμμα τηρείται κανονικά και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραδοθεί νωρίτερα. Κατά την άποψη του δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος καθυστέρησης της παράδοσης της κεντρικής πλατείας Ορεστιάδας πέραν του χρονοδιαγράμματος. Ακόμα, όμως, κι εάν υπάρξει κάποια καθυστέρηση αυτή θα είναι πολύ μικρή.


Όσον αφορά την πορεία του έργου ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ολοκληρώνεται σύντομα η πλακόστρωση της πλατείας και σιγά σιγά τελειώνουν και οι λεπτομέρειες,  ενώ η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη και αποδίδεται στην κατασκευάστρια εταιρία όπως έχει συμφωνηθεί.

Τέλος, υπήρξε αναφορά και στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου Ελιά-Κόμαρα, τον οποίο ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε “σκοτώστρα”. Τον τελευταίο καιρό ο παραπάνω δρόμος, ο οποίος ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας ΑΜΑΘ, έχει κλείσει λόγω αυξημένης επικινδυνότητας ενώ οι πολίτες τον διαβαίνουν με δική τους αποκλειστικά ευθύνη.


Συντάκτης Νewsroom 26 Ιουνίου, 2013 09:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV