Ανασκόπηση της 14ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

Συντάκτης Νewsroom 7 Απριλίου, 2014 14:36

Ανασκόπηση της 14ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

8x8 Soccer Park

Real Panther -Κανονιέρηδες 3-6
6 κανονιές στους πάνθηρες !!!


Με σκορ 1-3 προηγήθηκαν οι κανονιέρηδες στο πρώτο μέρος που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στους real και πήραν εύκολα τη νίκη και τους τρείς βαθμούς με τελικό 3-6.

Νυχτερίδες – fairplay 6-7
Πήραν το derby οι fair

Σε ένα παιχνίδι με πολλές όμορφες φάσεις πολύ τρέξιμο και ένταση ,η ομάδα  του fairplay  κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος  με σκορ 2-4 επί των νυχτερίδων και να κρατήσει κεφάλι στο σκόρ και στο δεύτερο μέρος,περνώντας τη νίκη σε ένα πραγματικό derby με τελικό  σκορ 6-7!

Autogas Διαμαντής -Dream 10-4
Εύκολα οι υγραεριοκινητοι

Καλύτεροι καθ όλη τη διάρκεια οι Αuto πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στους dream που δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού. Τελικό 10-4 ,σε τροχιά τίτλου οι Auto !

Drink team-Γυμναστές 3-3
Απέφυγαν την ήττα οι Drink

 

Σε ένα κλειστό παιχνίδι με καλές άμυνες οι Γυμναστές μπήκαν πιο έτοιμοι στο ματς και προηγήθηκαν με σκόρ 2-1 στο πρώτο μέρος και 3-1 στις αρχές του δευτέρου ,δείχνοντας να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.Το ματς όμως άλλαξε όταν οι drink μείωσαν σε 3-2 και με πολύ πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν στο τέλος να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το soccer park

μένοντας ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου !!

 

Κουρείον Μετζιδιες -Cafe Bar-forum Αναβλήθηκε

πινακας02-7
programma15is


Συντάκτης Νewsroom 7 Απριλίου, 2014 14:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV